Načelnik Čepina na službenim stranicama poručio da će glasati 'ZA'

23.11.2013.
9:12
VOYO logo

''Pozivam sve svoje sumještane da se odazovu referendumu u što većem broju, kako bi se volja naroda iskazala u većoj mjeri. Ističem da ću ja osobno izaći i zaokružiti ZA jer mislim da su brak i obitelj temeljne vrijednosti našeg društva koje su utkane u opstojnost našeg naroda kroz sve bure i oluje koje ovaj narod podnosio u ne tako davnoj prošlosti, sada imamo priliku usaditi u naš najviši zakonski akt, u USTAV odredbu kako je brak životna zajednica žene i muškarca i ništa više i ništa manje'', poručio je načelnik općine Čepin, Dražen Tonkovac, u tekstu koji je objavio na službenim stranicama.

Ujedno je poručio kako smatra da je brak ''zajednica jednog muškarca i jedne žene, temelj obitelji i idealno mjesto za rađanje i odgoj djece''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sreću slobodno potražite negdje drugdje'

''Netko će reći kako je ovo stajalište zastarjelo, tradicionalno,… pitam vas zašto se stidjeti toga, jer naša tradicija, obitelj i obiteljske vrijednosti temelj su naše opstojnosti kao malog naroda u ovoj velikoj Europskoj obitelji'', napisao je Tonkovac.

Načelnik Čepina izražio je želju da se na ovom referendumu pokaže volja većine, a ujedno je poslao poruku onima kojima se rezultati referenduma neće svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Oni kojima se volja većine ne sviđa i čini im se ova naša sredina nepodnošljiva za življenje slobodno mogu svoju sreću potražiti u sredini koja im se čini podnošljivijom i sklonijom'', zaključio je.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo