OD AFRIKE DO BRUXELLESA /

Nabrijana indie dance skupina iz Belgije dolazi rasplesati INmusic

Osnovani su prije tri godine u Bruxellesu, a uspoređuju ih s velikanima poput Talking Headsa ili ESG, kao i s još jednim skorašnjim gostima festivala, njujorškim Yeasayer

7.4.2016.
12:02
VOYO logo

FùGù Mango, mladi belgijski bend koji spaja plesnu glazbu, afrobeat i indie pop, u četvrtak je potvrdio nastup na OTP world stageu INmusica.

Osnovani su prije tri godine u Bruxellesu, a uspoređuju ih s velikanima poput Talking Headsa ili ESG, kao i s još jednim skorašnjim gostima festivala, njujorškim Yeasayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad su objavili debitantski album "JùJù", obilježen ritmovima udaraljki, višeslojnim vokalima i intrigantnim dionicama na gitari.

Na njihovom prvijencu nalazi se i obrada klasika Stranglersa "Golden Brown".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jarunu će nastupiti u sklopu European Talent Exchange programa koji s vodećim europskim festivalima surađuje već 13 godina.

Jedanaesto izdanje INmusic festivala održava se od 20. do 22. lipnja, a svojim će ga nastupima uveličati Florence + the Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung feat. Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i mnogi drugi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo