nema informacija o ozlijeđenima / Na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru Lučkog prevrnuo se šleper, promet otežan

U zagrebačkoj policiji kažu kako se više informacija o toj prometnoj nezgodi očekuje nakon dovršetka očevida, koji je u tijeku

8.7.2016.
17:21
VOYO logo

Na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru Lučkog u petak nešto poslije 15,30 sati prevrnulo se teretno vozilo (šleper) zbog čega se promet odvija otežano u oba smjera, a za sada nema informacija o ozlijeđenima.

U zagrebačkoj policiji kažu kako se više informacija o toj prometnoj nezgodi očekuje nakon dovršetka očevida, koji je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Hrvatskih autocesta - održavanja i naplate cestarine (HAC ONC) izvijestili su da se zbog prometne nesreće i prepriječenog teretnog vozila na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko (kod motela Plitvice, na 17 km) u oba smjera vozi otežano u koloni.

U smjeru Slavonije promet se odvija samo zaustavnim trakom, a u smjeru Bregane voznim i zaustavnim trakom. Očekuje se gust promet na ovom dijelu autoceste, pa stoga pozivaju vozače na pojačan oprez, praćenje sustava informiranja o stanju u prometu (RDS) preko radio prijamnika ili putem njihovih web stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo