LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC /

Na snimanju 'Nemoguće večere' dogodila se ljubav!

Image

Svake nedjelje na RTL2 od 21:00 sat gledatelji mogu vidjeti nove epizode potpuno drugačijeg kuharskog showa 'Nemoguća večera' čiji je glavni protagonist zgodni kuhar Robert Irvine pred kojeg su postavljeni nemogući kulinarski izazovi!

5.3.2014.
14:53
VOYO logo

Ovaj pedesetogodišnjak svoju današnju suprugu Gail Kim, profesionalnu hrvačicu, upoznao je na snimanju jedne od epizoda „Nemoguće večere“ gdje mu je ona bila gost. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Par se zaručio, a zaručnički prsten bio je smeđi dijamant koji neodoljivo podsjeća na čokoladu. Nedugo nakon zaruka uslijedilo je vjenčanje. Robert Irvine na svečanoj ceremoniji dokazao je da nije samo vrhunski kuhar, da nije samo zgodan, već da je i jako romantičan. Pobrinuo se da njihovo vjenčanje izgleda kao iz bajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova odabranica nije znala datum, mjesto ni vrijeme vjenčanja, čak nije znala ni kako izgleda njezin vjenčani buket, ali imala je potpuno povjerenje u svog odabranika, te je sjela u kočiju koja ju je čekala i prepustila se.

Vjenčanju je prisustvovalo 160 uzvanika među kojima su bili članovi obitelji, najbliži prijatelji i ekipa emisije „Nemoguća večera“. Gosti su imali priliku uživati u specijalitetima koja su im pripremali kuhari; Morimoto  koji je posebno za tu priliku doletio iz New Yorka i Chiarello poznat još kao majstor seljačke talijanske hrane. Na meniju su bili brischetti s mozzarelom, sushi od svježe hobotnice, svinja koja se pekla na otvorenoj vatri, te različiti kolačići koji su podsjećali na crveni baršun s okusom limuna, maka i čokolade. Iznenađenje večeri uslijedilo je kada je jedan od kuhara zapjevao mladencima japansku serenadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irvine za svoju suprugu kaže da mu je najbolja prijateljica i srodna duša, dok ona za njega kaže da je beba u duši. Nekoliko dana nakon ceremonije par je svoj medeni mjesec proveo u Grčkoj.

Uzbudljive nove epizode kulinarskog showa „Nemoguća večera“ pogledajte svake nedjelje od 21:00 na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo