KRAJ PRODULJENOG VIKENDA / Na prometnicama prema unutrašnjosti su ozbiljne gužve: HAK objavio gdje su trenutno kilometarske kolone

Završava produljeni vikend pa je gužva prema unutrašnjosti očekivana

15.8.2022.
19:48
VOYO logo

Pojačan je promet na A1 u smjeru Zagreba, pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja, a zastoji su povremeno u zonama tunela, kod odmorišta, naplatnih postaja te ulaza i izlaza, izvijestio je u ponedjeljak popodne Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pojačan je promet između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Krčkom mostu  (DC102) pojačan je promet u smjeru kopna, kolona je od Njivica do Krčkog mosta.

Na državnoj cesti DC1 kolona je kod Slunja u smjeru Karlovca oko 5 kilometra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 23 sata zabrana je prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t. Zabrane nema na autocestama te na državnoj cesti DC1.

Iako je udarni vikend, situacija nije toliko kritična

“Obzirom na produženi vikend koji je spojen s blagdana Velike Gospe tijekom dana je bio povećan promet, a tijekom večeri i noći očekujemo pojačani priljev prema unutrašnjosti, posebice turista, ali i hodočasnika koji su na tim večernjim misama", kazao je Tihomir Drobec iz Službe za sigurnost cestovnog prometa PUZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadamo se da će tako biti nakon večernjih misa. Prema informacijama s terena sa svih marijanskih svetišta je da sve prolazi u najboljem redu, da nema većih zastoja u prometu ili događaja s težim posljedicama”, dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo