Na prijelazu Macelj kolona duga 15 kilometara

Hrvatski autoklub je u utorak ujutro izvijestio da su na ulazima u Hrvatsku, na graničnim prijelazima sa Slovenijom, zabilježene gužve pa se čeka u kolonama od tri do čak 15 kilometara.

25.6.2011.
12:26
VOYO logo

Tako se na graničnom prijelazu Macelj na ulazu u Hrvatsku čeka do 2 sata, a kolona se proteže oko 15 km unutar Slovenije. Gust je promet i na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza sa Slovenijom, a na GP Kaštel kolona je na izlazu oko 3 km.

Očekivano, promet je gust na svim važnijim cestovnim pravcima, osobito na na A1 i A6 Rijeka u oba smjera. Na naplati Lučko nema dužih čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorene su samo za osobna vozila. Ostali voze obilazno državnim cestama preko Gračaca i Obrovca.

Na Paškom mostu te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok), izvijestio je HAK.

Vezani članak:

arti-201106230319006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo