NA PETI ROĐENDAN RTL DIREKTA JAVIO SE ŠPRAJC: / 'Diskretno ću najaviti kad se vraćam. Ovo je neka predigra'

Image
Foto: Screenshot: RTL

Zaštitno lice RTL Direkta, voditelj Zoran Šprajc, obilježio je proslavu petog rođendana emisije najavom kako će se na male ekrane vratiti već u četvrtak,

20.4.2020.
23:51
Screenshot: RTL
VOYO logo

Obilježavanje rođendana važna je tradicija, a ekipa RTL Direkta to nije mogla prekinuti. Na peti rođendan emisije ugostili su čovjeka kojeg nije bilo pet mjeseci - Zorana Šprajca! On je odmah "diskretno" najavio kada će se vratiti na male ekrane.

"Lijepo vas je vidjeti nakon pet mjeseci na okupu i moram priznati da ste mi malo nedostajali. Ali malo. Otkrio sam život bez televizije, no taj je život došao kraju. Već mi je neugodno najavljivati povratak jer sam ga već najavljivao i onda se dogodilo korona stanje, a rizična sam skupina pa mi RTL, koji je odgovorna televizija, nije dao da se družimo. Dakle, diskretno ću to najaviti - u četvrtak se vraćam na male ekrane. Ovo zagrijavanje je neka predigra tome", poručio je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPRAJC SE JAVIO IZ IZOLACIJE: /

Na ovu njegovu fotku nećete ostati imuni

Image
ŠPRAJC SE JAVIO IZ IZOLACIJE: /

Na ovu njegovu fotku nećete ostati imuni

Jedna stvar se nije promijenila

Dakle, za samo tri dana vodit će Direkt nakon toliko mjeseci izbivanja. I to u suludo doba korone, kad nam svima mnogo toga nedostaje, pa tako i Zoranu Šprajcu. No, nije optimist po pitanju skorog povratka "na staro".

"Nisam rekao da mi nedostaje posao. Nećemo se tako skoro vratiti 'na staro', kako mi se čini. Vidjeli smo u Direktu večeras da nas čeka izazovno vrijeme. Osobno, snašao sam se, upoznao vrtlarenje, obišao Medvednicu uzduž i poprijeko, upoznao svako drvo u Maksimiru. Nisam jedan od onih koji je ostajao doma, da budem iskren, ali držao sam se svih pravila, kako apostoli u Stožeru i preporučaju. Mislim da nas čeka još puno emisija, tvojih i mojih, gdje će korona biti glavna tema", istaknuo je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pet godina na današnji dan krenuo je Direkt, a tada nisu očekivali da će odraditi više od 1000 emisija, točnije 1003.

"Sad sam gledao ovu malu retrospektivu naših emisija, mojih najava... Puno se promijenilo, osim moje kravate koja stoji ukrivo. Ostali smo dosljedni. Htio sam raditi nešto drugačije, RTL je htio nešto drugačije i našlo se još ljudi koji su htjeli nešto drugačije pa smo se u ovih četiri do pet godina okupili kao sjajan tim. Najbitnije, svidjelo se to i gledateljima pa smo tu gdje smo sada", smatra voditelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puhanje svjećica uz delay

Voditelji, Mojmira i Zoran su si na kraju čestitali rođendan te uz malu ceremoniju proslave poželjeli još pet godina Direkta.

"Naravno, ne možemo rođendan proslaviti bez torte, pa ćemo uz nju proslaviti. Inače, ovo je jedan od najvećih izazova, rekli su mi iz režije, imamo delay pa je paljenje svjećica i puhanje u njih pravi izazov, učiniti to simultano", otkrio je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo