SRETNICA IZ LABINA / Na lotu dobila 50.000 eura: 'Uvijek pratim izvlačenja. Ovaj put nisam, zalijevala sam vrt. Kad ono, iznenađenje!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Da je osvojila veliki dobitak, shvatila je tek kada joj je unuk čitao dobitne brojeve. 'Isprva sam mislila da me zeza jer zna koje brojeve igram, ali ispalo je da su mi ipak rođendani donijeli sreću', kazala je baka čiju dobitnu kombinaciju čine upravo njezini najmiliji, unuka, kćeri i supruga

17.8.2023.
11:50
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dugogodišnja igračica iz Labina u ponedjeljak je došla podignuti svoj dobitak od 50 tisuća eura koji je osvojila u 61. kolu Lota, 7, izvijestili su iz Hrvatske Lutrije. Redovito igra sve loto igre, a ovo joj je prvi veliki dobitak.

"Igram svaki dan i do sada sam na svakoj igri dobila pomalo, taman da pokrijem koliko sam dobila", rekla je sretna dobitnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom izvlačenju sedmice 2019. izvučeni su baš njezini brojevi, ali ona nije igrala taj put. Tada je odlučila da neće propustiti nijedno kolo svojih omiljenih lutrijskih igara.

Da je osvojila veliki dobitak, shvatila je tek kada joj je unuk čitao dobitne brojeve. Iako prati tv izvlačenja jer redovito igra, ovoga je puta u to vrijeme zalijevala vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprva sam mislila da me zeza jer zna koje brojeve igram, ali ispalo je da su mi ipak rođendani donijeli sreću", kazala je baka čiju dobitnu kombinaciju čine upravo njezini najmiliji, unuka, kćeri i supruga s kojima će podijeliti svoj dobitak.

Image
dva srećkovića /

Brzo provjerite listiće! Netko je večeras postao bogatiji za 148 i 75 tisuća eura!

Image
dva srećkovića /

Brzo provjerite listiće! Netko je večeras postao bogatiji za 148 i 75 tisuća eura!

Kako je i sama istaknula, uvijek je vjerovala da će jednoga dana osvojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek me nešto vuklo. Znala sam da trebam igrati pa ću zato i sada odmah uplatiti Eurojackpot za sutra. Vidimo se opet uskoro", poručila je dobitnica.

Upravo Eurojackpot donio je gotovo 80 tisuća eura sretnom dobitniku iz Rijeke. Ne igra po ključu rođenja i ne bira uvijek iste brojeve, ali uvijek je vjerovao u mogućnost ostvarenja dobitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je upravo njegov listić dobitni provjeravao je dva puta putem SMS provjere dobitka, a kada je shvatio da je baš on osvojio vrijedni dobitak, potekle su i suze radosnice", izvijestila je Hrvatska Lutrija o dobitniku koji je do sada igrao Eurojackpot obično jednom mjesečno.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Bračni par iz Zagreba na lutriji osvojio gotovo 2 milijuna eura. Uništava li novac ili poboljšava brakove?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo