Na izlazu Lučko kolona od pet kilometara

Znatno je pojačan priljev vozila iz Slovenije u smjeru graničnih prijelaza Bregana i Macelj.

6.8.2011.
13:44
VOYO logo

Na Istarskom ipsilonu kolona na izlazu Umag duga je oko 5 km. Pojačan je prilaz vozila na naplatu Lučko zagrebačkom obilaznicom od čvora Jankomir i Ivanja Reka, ali se za ulaz ne čeka dugo, javlja HAK.

U koloni, ali bez zastoja vozi se cijelom dionicom autoceste A 1 od Zagreba prema Bosiljevu. Na dijelu dionice od tunela Sv.Rok do čvora Maslenica, zbog povećane gustoće prometa, stvaranja kolona i nekoliko lakših prometnih nezgoda brzina vožnje ograničena je na 40 km/h (kolona je duga 11 km, pa se vozila povremeno zaustavljaju na ulazu u tunel Sveti Rok).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog gužve na naplati Vrgorac, promet se povremeno preusmjerava na naplatu Ravča. Pojačan je promet i u smjeru unutrašnjosti, a na izlazu Lučko kolona je oko 5 km.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201107300024006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo