brazilski građevinar / Na izboru za EY poduzetnika godine pobijedio Brazilac koji gradi kuće za ljude s nižim primanjima

Image
Foto: Boris Mišević

Uz Rimca se borilo još 55 svjetskih poduzetnika čiji prihodi ukupno iznose više od 23 milijarde dolara

16.6.2018.
22:10
Boris Mišević
VOYO logo

Svjetska poduzetnička elita okupila se u Monacu na izboru za EY poduzetnika godine. Hrvatsku je ove godine predstavio najveća hrvatska poduzetnička zvijezda Mate Rimac - proizvođač najbržeg svjetskog električnogautomobila.

Uz Rimca se borilo još 55 svjetskih poduzetnika čiji prihodi ukupno iznose više od 23 milijarde dolara. A nagradu je dobio Rubens Menin Teixeira de Souza, brazilski građevinar koji gradi kuće za ljude s nižim primanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Boris Mišević

Izvor: Boris Mišević

Rimac je od samog početka bio jedan od najvećih zvijezda izbora u Monacu te su svi htjeli upoznati proizvođača električnog hiperautomobila koji do 100 na sat ubrzava za 2 sekunde. Razgovor s hrvatskim predstavnikom zatražili su skoro svi jači svjetski mediji poput CNBC-a ili Financial Timesa. A da je Mate stvarno veliki hit u Monacu rekao nam je i Berislav Horvat, poduzetnik i član Ernst & Young Hrvatska, i dodao kako je Rimac trenutno najtraženija osoba među svim poduzetnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>>Tedeschi o Rimcu: 'On je svjetski brend i ako možemo kao društvo od toga imati korist, to je fenomenalno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo