TEŠKA AKCIJA / Na Biokovu 20-ak pripadnika HGSS-a tragalo za poljskim turistima

Image
Foto: HGSS

Prema prvim informacijama, Poljak je udario glavom, a tijekom akcije spavašavanja je gubio svijest te ima još neke manje ozljede

6.5.2018.
23:27
HGSS
VOYO logo

NOVO!

Kako Radio Makarska Rivijera doznaje od Tonća Lalića, pročelnika HGSS-a Makarska, poljski državljanin je pronađen na Biokovu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim informacijama Poljak je udario glavom, gubi svijest te ima još neke manje ozljede. Članovi HGSS-a čekaju nosila, nakon čega će započeti transport unesrećenog u Veliko Brdo, prenosi Dalmacija danas.

Pripadnici HGSS-a, njih 20-ak, krenulo je u nedjelju u 20 sati iz Makarske u potražnu akciju za poljskim parom koji je s Biokova predvečer zatražio akciju spašavanja jer su se izgubili na toj planini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubljeni turisti za sada nisu locirani, kao ni planinsko područje Biokovo na kojemu se moguće nalaze, doznaje se od pročelnika makarskog HGSS-a Tonča Lalića, a prema dojavi jedna je osoba navodno ozlijeđena i krvari.

Po dolasku na Biokovo pripadnici HGSS-a će se razdvojiti, jedna će ekipa krenuti prema vrhu Sveti Jure, a drugi će krenuti od vrha Vošac prema predjelu Vlaka kako bi locirali izgubljene poljske turiste i zatim im pritekli u pomoć, dodao je Lalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo