OTVORENI DANI 'FLY EMIRATESA' / Na audiciji u Splitu za 'posao snova' stotinjak mladih, početnička plaća 1900 eura!

Image
Foto: Fly Emirates staff on the pitch Photo: Press Association/PIXSELL

Kandidati koji će dobiti posao potpisuju na tri godine, a prosječna početnička plaća iznosi oko 1900 eura

10.6.2015.
11:31
Fly Emirates staff on the pitch Photo: Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Otvoreni dani 'Fly Emiratesa' u ponedjeljak su u hotelu Le Meridian Lav u Podstrani privukli stotinjak zainteresiranih mladića i djevojaka, a kako i ne bi kada je po mnogima to posao iz snova.

Probudite se u Moskvi, nakon nekoliko kozmetičkih tretmana uljepšavanja i klasičnog ruskog doručka, jurite na posao, nakon desetak radnih sati tijekom kojih surađujete s kolegama iz svih krajeva svijeta, dan završavate u hotelu na Sejšelima, dok vas već sutra čeka slobodan dan u Dubaiju - tako otprilike izgleda prosječni dan stjuardese 'Fly Emiratesa', jedne od najpoznatijih svjetskih avionskih kompanija, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati koji će dobiti posao potpisuju na tri godine, a prosječna početnička plaća iznosi oko 1900 eura. 

Ako zadovolje prvi, probni mjesec rada, mogu i napredovati, što znači i značajno povećanje plaće, a odrađuje se oko sto sati mjesečno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leti se po destinacijama diljem svijeta, od kraćih letova po Bliskom istoku, do dugih prekooceanskih letova u trajanju od 15 do 16 sati. Tvrtka im plaća stan u Dubaiju i sve režije osim telefona i interneta, a one koje odaberu pohađat će i iscrpnu dvomjesečnu obuku. 

Ipak, iz Fly Emiratesa kandidate su upozorili kako ipak nije sve raskoš i blještavilo jer posao zahtijeva mnogo odricanja i preseljenje doslovce na drugi kraj svijeta. Često se leti s 45 na minus deset Celzijevih stupnjeva, mijenja se noć za dan, a u nekim trenucima zaista ne znate ni jeste li gladni, žedni ili umorni. Sve to, naravno, podnosi se na visokim potpeticama i s osmijehom na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Splita, Emirates odlazi po radnu snagu u Nicu, Kairo, Pariz, a u Hrvatsku, točnije u Zagreb, dolaze 30. lipnja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo