MUŠKARAC KOJI SE SUKOBIO S KERUMOM: / 'Nazvao me debelim i psovao mi mater'

Image

Dragovoljac Domovinskog rata, branitelj i 60-postotni invalid Željko Lemo koji se sukobio s Željkom Kerumom u Rogoznici kod Šibenika za Slobodnu Dalmaciju ispričao je svoju stranu priče.

19.5.2016.
19:29
VOYO logo

"Nigdje na parkingu, uključujući mjesto za invalide na kojemu je parkirao, nema oznake da bi to bio privatni parking, privatni posjed ili nešto slično", pojašnjava Lemo i dodaje da čim je izašao iz automobila Kerum je krenuo s uvredama.

Image
'TO SE DOGODILO NA MOM POSJEDU, GDJE ŽIVIM SA DJECOM I ŽENOM': /

Kerum progovorio o tučnjavi

Image
'TO SE DOGODILO NA MOM POSJEDU, GDJE ŽIVIM SA DJECOM I ŽENOM': /

Kerum progovorio o tučnjavi

'Bilo mi je teško to sve istrpit, ali sam istrpio'

"Parkiran vozilo, dozvola za invalide je bila uredno istaknuta u lijevom kantunu auta. Izlazin iz auta i čujem viku - zašto sam se tu parkira, "di si se to parkira, debeli", i slično. Odgovorio sam mu da parkiram di mi pripada, na što je on nastavio s vikanjem – da šta sam ga došao provocirat, vidi redikula i slično. Bilo mi je teško to sve istrpit, ali sam istrpio. Do automobila sam se vratio za možda deset minuta, ma ni toliko", ispričao je Lemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Psovao mi je mater..., zauzeo je i boksački gard...'

Kada se vratio do automobila, nastavlja Lemo, Kerum je bio na istome mjestu. Odmah su, tvrdi, krenule nove uvrede.

"Psovao mi je mater, vrijeđao me. Još nekoliko puta mi je opsovao mater i kada je to sve prekršilo baš svaku mjeru, odgovorio sam mu na uvrede. U tom trenu zauzeo je boksački gard i krenuo s napadom. Istrpio sam par udaraca, mislio sam u sebi di ću dizat ruke na čovika, ali kako se napad nastavio, morao sam se braniti. Pa kada ti je život ugrožen, moraš se braniti, zar ne? Dakle u tom trenu, kada sam se pokušao obraniti, napada me još 4-5 njegovih ljudi, udaraju me sa svih strana, šakama i nogama. Srećom, odbio sam se od automobila pa nisam pao na tlo, već se povlačim prema cesti, dozivam pomoć. U međuvremenu je pozvana i policija", prepričao je Lemo te trenutke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lemo završio na Hitnoj

Kada je došla policija, pristupio je alkotestu koji je pokazao kako on nije pod utjecajem alkohola.

"Dok je policija radila očevid, vratio sam se prema vozilu i tada mi je Kerum dobacio: 'Doša si me ovdje reketarit.' Zašto je to rekao, nema pojma. Nikad prije u životu nismo imali sukob", kaže Željko Lemo koji je nakon svega završio na Hitnoj pomoći te u šibenskoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeni su mu podljevi ispod očiju, kao i posljedice udaraca na lijevoj i desnoj strani prsišta te na donjem dijelu leđa, oko kralježnice. Invalidnost koja mu je utvrđena odnosi se na donje ekstremitete, imao je nekoliko operacija i redovito odlazi na terapije. "Angažirao sam odvjetnika, i tražit ću da se ispriča", dodao je Lemo.

Šibenska policija podignula je prekršajnu prijavu protiv Keruma radi narušavanja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum reagirao na izjave Željka Leme

Željko Kerum je u četvrtak oko podne medijima poslao priopćenje, piše Slobodna Dalmacija.

Poštovani mediji, povod mog obraćanja su laži koje je za „Slobodnu Dalmaciju“ izrekao Željko Lemo. Ovim putem želim medijima i javnosti prenijeti istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak 13.05. u 19 sati na mom privatnom posjedu u Rogoznici pojavio se Željko Lemo s očitom namjerom ometanja mog posjeda i uznemiravanja kako mene tako i osoblja i gostiju hotela.

Njegova namjera vidljiva je i jasna iz više razloga. Željko Lemo nije iz Rogoznice, niti je iz tog kraja, niti je ikada prije dolazio na moj privatni posjed, niti ga ja osobno poznajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što sam ga upozorio da napusti moj posjed, odgovorio je u nekoliko navrata da će on raditi što on hoće, a da ću mu ja platiti. Iz toga je vidljiva njegova očita namjera zbog koje je došao jer je takvo ponašanje tipični početak iznude odnosno reketa.

Odgovorio sam mu da na to neću pristati pod cijenu vlastitog života i da na to nikad nisam i nikad neću pristati. Nakon toga došlo je do fizičkog sukoba u kojem smo sudjelovali samo nas dvojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promatrača na parkingu je bilo, ali više s njegove strane nego s moje. Što se tiče radnika iz samoposluge koje je spomenuo, napominjem da u toj trgovini rade samo žene. Fizički sukob je trajao kratko i još jednom napominjem da smo sudjelovali samo nas dvojica.

Moram istaknuti da mi je Željko Lemo nanio i finacijsku štetu jer je nakon tog incidenta grupa gostiju napustila hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je napravila uviđaj, a Željka Lemu ću tužiti sudu za ometanje privatnog posjeda, za naknadu štete što su gosti napustili hotel kao i za iznudu. Lemo će sudu morati objasniti razlog zbog kojeg je vozio 50 kilometara iz Splita kako bi došao u moju kuću i što je mislio kada je vikao da ću mu platiti", stoji u priopćenju Željka Keruma.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo