uoči današnje utakmice / MUP samo za Danas.hr otkrio jesu li grčki navijači stigli u Hrvatsku: 'Poduzimaju se sve potrebne mjere'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske kazalo je za Danas.hr kako se uoči današnje utakmice u Zagrebu poduzimaju sve potrebne sigurnosne mjere na području cijelog teritorija Republike Hrvatske

15.8.2023.
9:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Danas se u Zagrebu, točnije na Maksimiru igra prvi susret trećega pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a.

Na Maksimiru je trebao biti uzvrat, no zbog navijačkih nereda u kojima je smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris, prva utakmica se igra večeras od 20 sati, a uzvrat je 19. kolovoza u Ateni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PITALI SMO VAS /

Što kaže glas naroda? Jesu li Hrvati s pravom uhićeni? Polovica vas strpala bi BBB-e u zatvor!

Image
PITALI SMO VAS /

Što kaže glas naroda? Jesu li Hrvati s pravom uhićeni? Polovica vas strpala bi BBB-e u zatvor!

I ako je prema odluci UEFA-e ulaz gostujućim navijačima zabranjen i u Hrvatskoj i u Grčkoj, hrvatski navijači su prošlog ponedjeljka bili u Grčkoj te je došlo do sukoba s grčkim, a sve je rezultiralo smrtnom posljedicom i pritvorom za hrvatske navijače.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske kazalo je za Danas.hr kako se uoči današnje utakmice u Zagrebu poduzimaju sve potrebne sigurnosne mjere na području cijelog teritorija Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodali su i kako sukladno sigurnosnoj procjeni hrvatska policija razmjenjuje informacije i s policijama ostalih država koje se nalaze na ruti mogućeg proputovanja grčkih navijača.

"Ističemo kako za sada niti na jednom graničnom prijelazu nismo evidentirali pokušaje grupnog ulaska grčkih navijača", potvrdili su iz MUP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, momčad AEK-a jučer je sletjela u Zagreb, te ih je dočekala policija koja ih je pratila do hotela koji je također pod vrlo visokim osiguranjem policije, kako bi bio zaustavljen svaki mogući incident.

POGLEDAJTE VIDEO: RTL Danas iz Atene! BBB-ovci ni ne znaju za što ih se sve tereti: U jedan zatvor ide samo jedan navijač

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo