MUP / kupuje aute i motore vrijedne 15 milijuna kuna!

Osim što je Ministarstvu unutarnjih poslova odobrila nabavku novih vozila, Vlada je na zatvorenoj sjednici uputila prijedlog Skupštini Brijuni rivijera d.o.

24.6.2010.
23:24
VOYO logo

Na zatvorenom dijelu sjednice vlada je donijela revidirani akcijski plan za ubrzanu provedbu programa stambenog zbrinjavanja na područjima područja posebne državne skrbi i izvan njih za izbjeglice - bivše nositelje stanarskog prava koji se žele vratiti u Republiku Hrvatsku, priopćio je Vladin ured za odnose s javnošću.

arti-201004210089006Vlada je dala suglasnost Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti za preuzimanje obveza na teret državnog proračuna od 2011. do 2014. godine za zakup poslovnih prostorija za potrebe Obiteljskog centra grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada je odobrila Ministarstvu unutarnjih poslova, u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, nabavu 10 osobnih automobila za nadzor brzine - presretača, 10 kombiniranih vozila za očevide i nadzor te 30 ophodnih motocikala za nadzor i upravljanje prometom na cestama, vrijedne 15 milijuna kuna s PDV-om.

Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa financira se u cijelosti novcem koji osiguravaju Centar za vozila Hrvatske, Hrvatski autoklub i osiguravajuća društva, a ne iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upućen je prijedlog Skupštini Brijuni rivijera d.o.o. za opoziv dosadašnje članice Nadzornog odbora spomenutog Društva Biance Matković, te prijedlog za izbor novog člana Nadzornog odbora Branka Bačića. Ujedno, predloženo je Nadzornom odboru Brijuni rivijera d.o.o. da izabere Bačića na dužnost predsjednika Nadzornog odbora spomenutog Društva iz reda članova Nadzornog odbora Društva.

Osniva se povjerenstvo za obilježavanje Europske godine volontiranja 2011. godine. Povjerenstvo je međuresorno, stručno i koordinativno tijelo vlade sa zadaćom pripreme obilježavanja Europske godine volontiranja te senzibiliziranja i osvješćivanja hrvatskih građana o vrijednostima volonterskog rada i aktivnoga, demokratskog građanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201006240391006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo