MRAK TARITAŠ: / Mislim da će se Milanović smiriti kad prespava

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midždor

"S Mostom smo razgovarali o resorima i daljnjem načinu rada i dogovor je bio da ćemo idućeg dana u 13 sati nastaviti pregovore.

29.12.2015.
8:29
Pixsell, Slavko Midždor
VOYO logo

"Reforme su popisane, nema spora. Most je ušao u pregovore s prijedlogom, znamo o čemu je riječ - a to onda možete i kontrolirati. Dajmo mandataru priliku da sastavi nešto drugačiju vladu nego do sada", istaknula je Anka Mrak Taritaš gostujući u Dnevniku 3 HRT-a.

STRUČNJAK USTVRDIO: ‘Budući premijer će imati problema. On nije vičan politici’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smiriti tenzije i ići dalje

Danas je bio interesantan dan, odgovorila je na pitanje da komentira političke događaje. "Konstituiran je Sabor, znali smo da će biti jedan prijedlog za njegova predsjednika i dovoljno glasova za to. No, u Saboru su se pojavile tenzije. Treba se smiriti, jasno je tko je na poziciji, a tko u opoziciji i treba ići dalje", kaže Mrak Taritaš.

Specifična retorika Zorana Milanovića

Na pitanje o izjavi Zorana Milanovića izjavila je: Da, on je još uvijek premijer i ima svoju specifičnu retoriku, ali mislim da će se smiriti kad malo prespava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILANOVIĆ: /

Imamo špijunsku, kriminalnu i proustašku koaliciju

Image
MILANOVIĆ: /

Imamo špijunsku, kriminalnu i proustašku koaliciju

Željeli Leku

Mrak Taritaš je u razgovoru za HRT potvrdila kako je HNS želio i da njihova koalicija ima kandidata, Josipa Leku ili nekog drugog ako ga koalicijiski partneri predlože, no predsjedništvo SDP-a to nije željelo.

O pristupnom govoru Željka Reinera izjavila je kako je njegova inicijativa o promjeni imena Sabora bila spontana, no očekivala je da će govoriti o reformama. Bilo je iznenađujuće da u inauguracijskom govoru idemo korak natrag, zaključila je Anka Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRI PROJEKTA, TRI REFORME: Evo s čime Tihomir Orešković kani započeti svoj mandat

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo