MRAK TARITAŠ LJUTA NE SDP-ovce: / 'Iznervirani smo informacijama koje iz SDP-a cure u medije'

Image

Infoermacije koje "cure" iz SDP-a o podjeli fotelja između njih i HNS-a, a vezano uz podršku narodnjačke kandidatkinje za šeficu Zagreba, naljutile su Anku Mrak Taritaš i njen tim.

22.2.2017.
20:56
VOYO logo

HNS-ovka Anka Mrak Taritaš i članovi njenog izbornog stožera ljuti su na SDP-ovce koji licitiraju s podjelom fotelja kao preduvjetom da podrže njezinu kandidaturu. "Iznervirani smo informacijama koje iz SDP-a cure u medije. Te njihove priče o podjeli funkcija u slučaju pobjede Anke Mrak Taritaš na izborima za gradonačelnika Zagreba počele su štetiti našoj kampanji. To šteti i Anki i HNS-u, ali i SDP-u", kazao je za Tportal izvor blizak Anki Mrak Taritaš.

U HNS-u smatraju kako bi izlaznost na izbore u Zagrebu trebala biti najmanje 50 posto, a vjeruju kako će zbog SDP-ovih medijskih spinova na birališta izaći manje glasača. "SDP-ove medijske licitacije o podijeli funkcija, ti umjetno stvoreni fajtovi SDP-a i HNS-a oko toga tko će biti budući šef Zagrebačkog holdinga, mogu samo demotivirati građane za izlazak na birališta. A nama treba velika izlaznost", kažu iz tima Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadstranačka kampanja

Baš zato što je svjesna da je za pobjedu protiv Bandića uz veliku izlaznost potrebna jako široka potpora birača raznih političkih preferencija, Anka Mrak Taritaš i njen tim cijelio vrijeme grade nadstranačku kampanju s naglaskom na ponudu najboljih rješenja za najveće gradske probleme. Priče o definiranju stranačkih kvota u budućoj gradskoj vlasti u potpunoj su koliziji s tako koncipiranom kampanjom, napominje izvor blizak Mrak Taritaš.

Inače, medijskim prostorom proširile su se informacije kako će SDP podržati Mrak Taritaš u slučaju da dobiju mjesto šefa Holdinga, da SDP ima jednog dogradonačelnika i predsjednika Gradske skupštine te da na zajedničkoj izbornoj listi na zagrebačkim izborima omjer bude 5 prema 1 u korist SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo