MOŽETE LI VJEROVATI? / Nude plaću, besplatan stan i bonus od 50.000 kuna godišnje. Javila im se jedino liječnica iz Makedonije

Image
Foto: Ilustracija, Slavko Midzor/PIXSELL

Već pola godine traje natječaj za posao liječnika u Sućurju, nude plaću, stan i bonus od 50.000 kuna, a nitko iz Hrvatske se nije javio

19.1.2019.
22:12
Ilustracija, Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nevjerojatna ponuda dolazi iz Sućurja, na Hvaru. Naime, za posao liječnika opće medicine, uz plaću i stan, nude i bonus od čak 50.000 kuna godišnje. Kako piše HRT, na natječaj, koji traje već pola godine, iz Hrvatske se nije nitko javio. No, za posao je zainteresirana liječnica iz Makedonije.

Budući da nema liječnika, ambulanta u Sućurju je prazna, a medicinska sestra sama dolazi na posao. Srećom, već pola godine, tri puta tjedno, na dva do tri sata dolaze u ispomoć jelšanski liječnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnica iz Makedonije

"Do dana današnjeg nitko nije došao, ali imamo najavu da bi nam mogla doći liječnica iz Makedonije, kad se riješe papiri. Znači nitko iz Hrvatske neće u Sućuraj", rekao je načelnik općine Sućuraj Ivan Slavić za HRT.

Do najbliže Hitne pomoći u Jelsi ima 53 kilometra, a cesta je loša. Sućurani kažu da se ne stiže u okviru zlatnog sata hitne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike