Moraju napisati esej o tome kako će bolje raditi?!

Službenicima Grada Karlovca tamošnja je pročelnica za Upravne poslove poslala mail u kojem od njih traži da napišu esej o tome kako bi oni unaprijedili svoj posao.

12.11.2010.
15:03
VOYO logo

"Kako mogu unaprijediti svoj posao" - naslov je to za esej koji bi u petak do 15 sati trebali napisati svi službenici i namještenici uprave Grada Karlovca. Pisanje eseja u zadatak im je dala pročelnica Upravnog odjela za opće poslove Marija Jelkovec. Učinila je to prije dva dana napisavši u svom mailu da izraze vlastita promišljanja.

"Odgovor se može sastojati od jedne rečenice ili može biti uobličen na formatu jedne A4 stranice, zavisno o vašem razmišljanju, te ne mora biti potpisan", piše kolegama pročelnica Jelkovac, navodeći da će tajnica voditi evidenciju o tome tko je predao odgovor. Eseji će se potom ubacivati u kutiju radi anonimnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Damir Jelić u nekoliko je navrata dosad izjavljivao da gradska uprava nije dovoljno efikasna kao servis građanima te da će taj dio nastojati popraviti. U vezi s tim najavio je projekte "e-Grad", uvođenje etičkog kodeksa i provedbu ISO standardizacije.

Pišu li se eseji s tim ciljem ili se, pak, želi doznati razmišljanje radnika prije najavljenog novog vala otkaza zasad nije poznato, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201010280728006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo