'Molim? Ja vam izgledam tužno?! Ne, ovo je poticaj!'

Konstituiran je novi Hrvatski sabor i HDZ je nakon osam godina na vlasti i službeno otišao u oporbu. 'Bit ćemo korektiv Vlade i na tragu svih njenih odluka.

22.12.2011.
14:26
VOYO logo

Molim? Je l' vam se činim tužnom? Ne, nije tužan dan, to je normalan demokratski procesKosor je, također, istaknula kako će spremno dočekati primopredaju vlasti između nje i novog hrvatskog premijera Zorana Milanovića.

"Dočekat ću ga, naravno. Ostavit ću mu i završno izvješće o radu Vlade i, najvažnije, financijsko izvješće", kazala je Kosor dodajući da se to neće dogoditi u četiri oka, nego u krugu najbližih suradnika. "To će biti relativno kratko i svatko će otići raditi svoj posao", najavila je i dodala da je teško pretpostaviti kada će to biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju, mi ćemo biti korektiv Vlade i na tragu svih njihovih odluka. Nećemo odstupiti od programa ni milimetar", kazala je dodajući da će ukazivati na korupciju. Napomenula je i kako će biti žestoki u borbi za gospodarski oporavak.

"Definitivno ćemo nastaviti podupirati europski put jer je to naša priča", zaključila je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stavljat ću broševe kad budem imala inspiracije'

Novinari su konstatirali da je ovo ipak tužan dan za nju.

"Molim? Činim vam se tužnom?! Ne, nije tužan dan, to je normalan demokratski proces", kazala je dodajući da je ovaj dan za nju poticajan. "Neću slati poruke, stavljat ću broševe kad budem imala inspiracije za to", kazala je Kosor dodajući kako bi ipak voljela da se zastupnike ne procjenjuje po odjeći nego po njihovom radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo