hrvatska se ponovno ujedinila / Molbu Zrinkovih roditelja da spase život njihovu sinu čuli mnogi, u jednom danu prikupljeno je 20.000 kuna

HZZO je 20-godišnjem Zrinku bio spreman razmotriti mogućnost plaćanja liječenja, no trebalo je prikupiti dodatnu medicinsku dokumentaciju i pričekati

13.7.2015.
18:22
VOYO logo

Molbu Zrinkovih roditelja da spase život njihovu sinu čuli su mnogi. Sa njegovom borbom za život upoznali smo vas jučer u RTL-u Danas. Već jutros su na račun za pomoć počele stizati vaše uplate. 

Image
vi ste mu jedina nada /

Dobri ljudi, pomozite: 20-godišnjeg Zrinka bolest promijenila do neprepoznatljivosti!

Image
vi ste mu jedina nada /

Dobri ljudi, pomozite: 20-godišnjeg Zrinka bolest promijenila do neprepoznatljivosti!

"U jednom danu prikupljeno je 20.000 kuna. Zahvalan sam svima koji su uplatili novac
Moramo se boriti idemo dalje, nadam se da će sve biti prikupljeno do tada, pa idemo u boj", rekao je Zrinkov otac, Franjo Kaurin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije godinu i pol dana Zrinko je radio ono što obično rade 18-godišnjaci. Upisao je pomorski fakultet i uživao u životu.

"Strašno, on je bio jedno zdravo, bistro, dobro dijete, strašno je da ga je to tako zahvatilo", prokomentirala je majka Željka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jedna kvržica na čelu promijenila je sve. Dijagnoza je ustanovila da se radi o tumoru moždane ovojnice zbog koje ne samo da mu je ugrožen život, već se sav izobličio. Od boli ne može ni pričati. 

"Da, teško priča. Više spava jer je pod tim tabletama. Ja ga vodim na WC, peremo ga i slične stvari", dodala je Željka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinko ne može hodati. Ne može ni ležati, već ima jednu pozu koja mu nanosi najmanje boli.

"Znači otkad je imao drugu operaciju, mora spavati sjedećki, a ja sam uglavnom uz njega 24 sata na dan", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U proteklih godinu dana prošao je pakao krivih dijagnoza, neuspjelih operacija i dugog čekanja na liječenje. Pomoć je na koncu potražio u Italiji. No, za radioterapiju koja bi mu mogla spasiti život i olakšati muke potrebno je sedam tisuća eura. Njegovi roditelji za liječenje su do sad potrošili znatno više. 

"Baš sam prijateljima govorio, dosad smo izdvojili oko 300 tisuća kuna, ja sam iscrpljen i psihički i fizički", rekao je otac Franjo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U Avianu moraju biti za točno tjedan dana, a prikupljena je tek trećina potrebnog novca. Želite li Zrinku spasiti život, uplatite koliko možete na broj računa ispisan na fotografiji iznad. Niti jedan mladi život ne bi smio biti osuđen na ovo. Zrinku je tek 20 godina. Dajte mu priliku da živi!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo