DAMIR KRSTIČEVIĆ / Mnogi političari putuju u Rusiju, ali jedan ministar se posebno istaknuo navijanjem: 'Neka idu kao vojnici'

U svakom slučaju, prvo slavlje na trgovima i ulicama svi očekuju već sutra...

15.6.2018.
19:18
VOYO logo

Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Hrvatskoj je postala - najvažnija. Sve  pada u drugi plan jer počinje mjesec nogometa pa i političare najviše zanima kako će proći Vatreni. 

S tribina će ih sigurno pratiti ministri Oleg Butković i Tomislav Tolušić, a jedan je ministar poveo cijeli odred kockica u posebnu misiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvednica se probudila u znaku Hrvatske vojske i hrvatskog dresa. Kao jedan od najvatrenijih navijača među političarima zasigurno se pokazao ministar Damir Krstičević.

“Želimo dečkima sve najbolje, oni su ambasadori Hrvatske, želimo da se bore, da daju sve od sebe, da idu iznad svojih mogućnosti kao što je išao Hrvatski vojnik u Domovinskom ratu, da budu ekipa, tim, kao mi danas, onda će napraviti u Rusiji vrhunski rezultat”, istaknuo je ministar obrane Damir Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu vatrenih svi očekuju, no oprezni su s prognoziranjem rezultata utakmice.

“Ne planiram ići u Rusiju, obveze u Saboru su velike. Ali kad bih mogao prognozirati rekao bih 2:0 za Hrvatsku. No, ako Hrvatska uđe u finale možda odvojim i zadnju kunu za put", kaže MOST-ov Marko Sladoljev

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih htio špekulirati o broju golova, ali predviđam i priželjkujem pobjedu”, kaže Milorad Batinić iz HNS-a.

“Bio bih zadovoljan i s najminimalnijom  pobjedom, ne primiti gol, zabiti gol,  osvojiti tri boda i onda mirno ući u ljepoticu prvenstva Hrvatska - Argentina”, kaže HDZ-ovac Ivan Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da ću naći vremena i mogućnosti da skoknem u Rusiju, ali u drugom krugu za koji sam siguran da će Hrvatska ući”, Branimir Glavaš iz HDSSB-a.

"Mislim da bi dobri rezultati nogometaša dignuti atmosferu u društvu, ponovno naviru sjećanja iz '98 kako su se vatreni dizali dizala se i atmosfera u državi, to je bila euforija..”, ističe Ivan Šuker iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A treba li po uzoru na Urugvaj, gdje za vrijeme utakmica njihove reprezentacije nema nastave, i Hrvatska proglasiti neradne dane.

“Ako netko želi ići neka uzme godišnji, zašto bi trebalo neradne dane proglašavati, pobogu imamo ih i onako dosta”, ocjenjuje Branko Hrg iz HSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, prvo slavlje na trgovima i ulicama svi očekuju već sutra.

CIJELU PRIČU O POLITIČARIMA KOJI VATRENE PRATE NA SP U RUSIJI POGLEDAJTE U VIDEOPRILOGU S POČETKA TEKSTA!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo