Mladiću nema traga mjesec dana, majka tvrdi: Ne bi pobjegao!

Osamnaestogodišnji Natan Mirković je nestao 22. veljače, a posljednji put je viđen kada je sišao s tramvaja u Zagrebu, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

29.3.2014.
12:25
VOYO logo

"On je bio jako vezan uz mene. Znate, jedino mi je dijete, ne vjerujem da bi bježao od kuće, a i majka sam mu, znam da nije takav tip osobe da ode i ne javi se. Mi smo tog 22. veljače bili na jednom rođendanu, potom se Natan otišao naći s prijateljem i trebao je u ponoć sjesti na posljednji bus za kući. Sišao je s tramvaja i otada mu se gubi svaki trag", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju majka mladića, Jarmila Maihen.

Jarmila je samohrana majka, a njen sin, tvrdi, nije bio konfliktan, nije bježao od kuće, niti je željan pozornosti. Mobitel mladića je isključen, a njegov Facebook profil deaktiviran je svega nekoliko dana nakon prijave nestanka. Majka ne zna tko je ugasio profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj Natan nije takav da bi pobjegao. Dovoljno vam govori koliko je odgovoran to što su ga učenici nominirali da bude predstavnik za plavi telefon na razini škole i tako pomaže drugima. Izrazito je miran, komunikativan i odgovoran. On nije tip osobe koja bi bježala, izazivala probleme, niti bi mene povrijedio, stoga i jesam tako nesretna i tužna, strah me da mu se nešto ozbiljno nije dogodilo", kazala je Jarmila, dodavši i da je u svakodnevnom kontaktu s MUP-om.

Natan je visok 165 centimentara, srednje je tjelesne građe, smeđih očiju i kose, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, maslinasto-zelenu majicu dugih rukava, plave traperice i crne tenisice s plavim vezicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo