SAD ĆE PLATITI KAZNU / Pijani mladić završio na sudu jer je izvrijeđao policajca: 'Kaj si se ti debeli došel tu šepuriti?'

Image
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Riječ je o događaju potkraj svibnja lani u sitne sate na benzinskoj postaji Ine u Čakovcu

12.1.2024.
12:12
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Mladić (27) je proglašen krivim i osuđen jer je oko 4.45 ujutro na benzinskoj postaji, ničim izazvan, policajcu rekao da je debeo i da se šepuri, piše Danica.hr.

Riječ je o događaju potkraj svibnja lani na benzinskoj postaji Ine u Čakovcu, a navodi se da je ispred ulaza u benzinsku postaju Ine, prilikom postupanja policijskih službenika, pogrdnim riječima vrijeđao je i omalovažavao policijskog službenika policijske postaje Čakovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao mu je: ‘Kaj si se ti debeli došel tu šepuriti! Okrivljenik je predmetne zgode bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,07 g/kg”, navodi se u presudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Puno je nejasnoća oko rasističkog napada u Dupcu, a policija o svemu šuti: I nije to prvi ovakav napad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu postupali prema njemu

Policajac je na sudu svjedočio kako mu se mladić obratio pogrdnim riječima bez ikakvog razloga jer prema njemu nisu uopće postupali.

Kažnjen je s 350 eura i mora platiti 35 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 40 eura jer je jedan dan proveo u policijskom pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo