MLADIĆ U MUKAMA: / 'Vjetar mi je odnio novčanik iz auta. Bila je ludnica, svi su grabili. Vratite novac, od tvrtke je'

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavic

Tinu Miličeviću iz Solina vjetar je u petak "odnio" novčanik dok se vozio autom. Novac se razletio, a Splićani su ga razgrabili.

24.7.2016.
12:01
PIXSELL, Hrvoje Jelavic
VOYO logo

Tin Miličević (19) iz Solina u petak se naišao u poprilično nezavidnoj situaciji u kojoj je ostao bez 5,5 tisuća kuna. Dok se vozio pored splitskog trgovačkog centra Joker, lisnica mu je ispala iz automobila, a novac se razletio na sve strane, piše Slobodna Dalmacija.

"Vozio sam auto, a novčanik je bio na upravljačkoj tabli. Kako je bila gužva na cesti, stalno smo vozili naprijed, pa stajali...U nekom nezgodnom trenutku novčanik je samo pao kroz prozor, a kako se rastvorio svi novci su poletjeli u zrak. Nastala je ludnica, svi su stali i grabili novce. Bio je zastoj na cesti. Jedan čovjek mi je našao novčanik i vratio ga, ali nedostajalo je oko 5 i pol tisuća kuna", prepričava 19-godišnjak koji inače radi kao dostavljač paketa te novac do ponedjeljak mora vratiti u tvrtku. U slučaju da mu ga nitko ne vrati, dodaje, morat će se zadužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštenjačina moli za poštenje

"Ako je netko uzeo dio i ako mu je stvarno potrebno za neke osnovne stvari, neka novac zadrži, a tko misli potrošit na gluposti neka vrati jer tuđe je prokleto! Hvala",poručuje mladić kojem se dosad nije javio pošteni nalaznik. Poštene nalaznike moli da mu se jave na broj telefona 095/ 543-5104.

Image
VIDEO: /

Na autoputu ispale kutije pune novca, nastao opći grabež

Image
VIDEO: /

Na autoputu ispale kutije pune novca, nastao opći grabež

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo