Mladić koji je napao Keruma na prosvjedu dobio otkaz

Bivši tajnik Torcide koji je na splitskoj Rivi napao Keruma tvrdi da je zbog tog dobio otkaz.

26.4.2011.
19:21
VOYO logo

Bivši tajnik Torcide, Pave Grubišić Čabo, koji je na prosvjedu za branitelje na splitskoj Rivi napao gradonačelnika Željka Keruma, dobio je otkaz u tvrtki za preradu ribe Conex Trade gdje je bio zaposlen od 1. travnja.

Kada je Grubišić saznao da mu poslodavci žele dati otkaz, odlučio je sastanak s direktoricom Sandrom Dadić snimiti, a prema pisanju Dalmacijanewsa snimka otkriva kako je razlog za otkaz bio napad na Keruma s kojim je navodno naštetio ugledu tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Uskrs sam cijeli dan radio iako je direktor odlučio već u četvrtak da će mi dati otkaz. Kada sam saznao da direktorica i gazda hoće razgovarati sa mnom odmah mi je bilo jasno o čemu se radi. Zato sam bio spreman i s mobitelom sam snimio razgovor. Od starijih radnica sam čuo kako Kerum navodno priča da će kupiti firmu u kojoj radim samo da bi mi mogao dati otkaz. Kada sam ušao u kancelariju i na stolu vidio fasciklu s mojim dokumentima sve mi je bilo jasno", ispričao je Pave Grubišić Čabo. Ujedno je dodao kako u ugovoru stoji da će raditi do 30. rujna, pa stoga nije želio potpisati otkaz.

Vlasnik tvrtke Conex Trade Mladen Milaković o slučaju nije želio govoriti, no direktorica Dadić je bila rječitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je kod nas zaposlen od 1. travnja, a mi smo normalna firma koja radi posluje 20 godina. Ne bavimo se politikom, ali nam ne treba osoba koja ne poštuje institucije. Njegov istup na Rivi naštetio je ugledu firme, a mi poslujemo s inozemstvom i to ne ostavlja dobar dojam na naše klijente. Njegov život je njegova stvar, ali je on očito sklon ekscesima i tko zna što može napraviti nama ako mu se danas, sutra ne bude nešto sviđalo", pojasnila je Dadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo