REAKCIJA NA GLASNOVIĆEV ISPAD / Mladi SDP-ovac poručio Glasnoviću: 'Ako imate želju stavljati nešto u stražnjicu imate i vlastitu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U otvorenom pismu Željku Glanoviću, član zadarskog SDP-a Jure Zubčić odgovorio mu je na uvredljivu pretnju koju je uputio RTL-ovu novinaru

6.5.2017.
12:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Jure Zubčić, član zadarskog SDP-a i predsjednik lokalnog SDP-ovog podmlatka na svom Facebook profilu napisao je otvoreno pismo upućeno saborskom zastupniku Željku Glasnoviću nakon jučerašnjeg incidenta u Hrvatskom saboru kada je RTL-ovom novinaru Ivanu Skorinu nakon što ga je ovaj upitao kako je to biti na listi s Miloradom Pupovcem, između ostalog odgovorio na krajnje neprimjeren način poručivši mu: "A kako bi vi da vam zabijem taj mikrofon u stražnjicu".

Zubčić se u otvorenom pismu obratio Glasnoviću, a između ostalog osvrnuo se i na jučerašnji incident i pretnju upućenu RTL-ovu novinaru napisavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas novinaru prijetite rečenicom - Kako bi bilo da ti stavim taj mikrofon u stražnjicu?. Sram ne očekujem da imate. Ne očekujem čak ni da razumijete moralno dno izgovorenih riječi. Ali ako imate želju stavljati nešto u stražnjicu imate i vlastitu ako vas to zadovoljava. Ako vas to ne zadovoljava, ne morate. Vidite kako je sloboda u principu jednostvna za objasniti!

Na kraju želim da znate da ima nas mladih, koji nećemo šutjeti protiv uvredljivih i fašističkih izjava. Ima nas mladih koji nećemo odustati da ovu državu učinimo barem malo boljom i otvorenijom. Ima nas mladih koji nećemo dozvoliti da krojite našu državu u kojoj će jedino dopušteno mišljenje biti vaše mišljenje. Neće proći! No passaran!!!", napisao je SDP-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo