'tko će ga znati' / Mlada Šibenčanka na trgu satima čekala ekipu kviza!

Image
Foto: RTL

Natjecateljima je trebalo jako malo vremena za opuštanje pred kamerama u čemu su im uvelike pomogli simpatični voditelji pa je igra mogla započeti.

12.11.2013.
14:46
RTL
VOYO logo

Kviz 'Tko će ga znati!', koji se prikazuje na RTLTeleviziji od ponedjeljka do petka od 16.45 sati, već ima toliku popularnost da ljudi zbog želje za sudjelovanjem u njemu po gradskim trgovima s nestrpljenjem iščekuju voditelje MarijanuBatinić i IvanaŠarića.

U današnjoj epizodi lijepa Marijana prošetala je šibenskom kalelargom. Nije joj trebalo puno vremena za pronalazak kandidata jer ju je s nestrpljenjem cijelo jutro čekala mlada Šibenčanka koja nije mogla sakriti uzbuđenje kad je ugledala ekipu RTL Televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matea je toliko bila spremna da joj nije bilo potrebno objašnjavati pravila igre. Za to vrijeme Ivan Šarić prošetao je čakovečkim ulicama i svojim šarmom privukao kandidatkinju koja je mudro birala slučajne prolaznike.

Image
Foto: RTL

Natjecateljima je trebalo jako malo vremena za opuštanje pred kamerama u čemu su im uvelike pomogli simpatični voditelji pa je igra mogla započeti. Dok su po ulicama zaustavljali slučajne prolaznike  od kojih su kandidati tražili odgovore, točne ili netočne, svi su se dobro zabavili i ponešto naučili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udobno se smjestite u naslonjač i priuštite si popodnevnu dozu zabave i smijeha, saznajte je li netko od kandidata imao sreće i osvojio jackpot te provjerite svoje znanje. Danas od 16.45 sati pogledajte kviz 'Tko će ga znati!' na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo