radovi na obnovi cjevovodne infrastrukture / Mještani Drenove ogorčeni: 'Zbog nedovršenih radova danima ne otvaramo prozore a rublje sušimo u stanovima'

Image

Mještani drenovskih ulica Ivana Žorža, Gerovske, Braće Hlača… ovih dana ne uživaju u proljepšanju vremena jer – ne smiju otvoriti prozore i balkonska vrata!

9.5.2016.
9:46
VOYO logo

Mještani Donje Drenove posljednjih desetak dana ogorčeni su na izvođače i investitore (Grad Rijeka) jer se njihov uobičajeni život pretvorio u noćnu moru uzrokovanu prekomjernim zemljanim zaprašivanjem njihovih domova, stanova i kuća.

Naime, već nekih desetak dana radovi na iskopima i zamjeni cjevovodne infrastrukture su završeni, iskopi su zatrpani naslagama zemlje, no dionica ceste dulja od nekoliko stotina metara nikako da se prevuče barem osnovnim slojem asfalta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To u praksi znači da se pri svakom prolasku automobila, a pogotovo autobusa ili kamiona s tog dijela prometnice diže ogroman oblak zemljane prašine koji česticama pijeska i zemlje zatrpava obližnje balkone mještana te im ulazi u stanove.

Više saznajte na portalu Riječan.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo