nerazjašnjene okolnosti / Misteriozan incident u Zagrebu: voditeljici izbora za Miss zapaljen auto, umalo gorjeli i stanovi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vatra je zaprijetila stanovima iznad parkirališta, no zahvaljujući brzoj intervenciji zagrebačkih vatrogasaca do većeg incidenta nije došlo

20.11.2017.
22:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U noći s nedjelje na ponedjeljak u prizemnom parkiralištu zgrade kućnog broja 189A na zagrebačkoj Gračanskoj ulici buknuo je snažan požar koji je uništio dva automobila i fasadu zgrade, a nastala šteta mjeri se u milijunima, piše Jutarnji list. 

Kako doznaje Jutarnji, vatra je buknula pod nerazjašnjenim okolnostima na mazdi MX5 zagrebačkih oznaka u vlasništvu 33-godišnje Ane Marije Kirin., a zatim se proširila na golf V u vlasništvu Nine M., koji je bio parkirane odmah do mazde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnica zapaljene mazde Ana-Marija Kirin voditeljica je nagrade i portala Miss interneta, kojeg je pokrenula u suradnji s kolegom.

Vatra je zaprijetila stanovima iznad parkirališta, no zahvaljujući brzoj intervenciji zagrebačkih vatrogasaca do većeg incidenta nije došlo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nego što je počelo gorjeti ništa se neobično nije čulo. Najednom se upalio alarm, a susjed koji stanuje iznad garaže gdje su gorjeli auti digao je na noge nas sve susjede. Nastala je panika. Van smo izletjeli u pidžamama. Djevojku čija je bijela Mazda izgorjela mi ne poznajemo. Ona je tu podstanar zadnje dvije godine. Zajedno s nama probdjela je noć pred zgradom dok su vatrogasci gasili, a policija održavala red i pokušavala utvrditi okolnosti uzroka požara. Bila je vrlo uzrujana. S njom je bio i psić. U isto vrijeme pokazivala je i vidnu zabrinutost te strah", ispričao je predstavnik stanara spomenute zgrade. 

Incident je prokomentirao još jedan susjed koji s 33-godišnjom djevojkom dijeli ulaz u zgradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"u zadnjih godinu dana taj auto je već bio meta nekog manijaka koji joj je bočni dio auta s vozačeve strane polio nekom pjenom koju je mogao skinuti samo mehaničar. Tad je već policiji rekla svoja saznanja koja očito povezuje i s ovim paležom auta. Rekla nam je tu svima da joj jedan čovjek, za kojeg tvrdi da joj nije dečko, uporno pokušava napakostiti. Detalje nismo pitali da previše ne guramo nos, a niti nam je željela detaljnije išta više reći", izjavio je taj susjed. 

Nijedan stan u zgradi nije oštećen, dok je samo jedan, i to onaj iznad garaže gdje je gorjelo, začađen, piše Jutarnji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo