'Ima podršku obitelji' / Sin Miroslava Škore komentirao rezultate izbora: 'Tata je za mene apsolutni pobjednik'

U Škorinu stožeru pjevalo se kao da je pobijedio, i to u prvom krugu

23.12.2019.
19:38
VOYO logo

Miroslavu Škori drugi je krug izmaknuo za samo 40-ak tisuća glasova, a HDZ ne može mirno spavati zato što Škoro najavljuje izlazak i na parlamentarne izbore. U Škorinu stožeru pjevalo se kao da je pobijedio, i to u prvom krugu. 

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoru je komentirao glumac Božidar Alić: "Doktor Škoro je napravio rezultat. Ujedinio je domoljube, što će biti razvidno na parlamentarnim izborima". 

Na pitanje misli li da je to kraj Škorine karijere, odgovara kako sigurno nije i da je ovo pravi početak ne samo Škorine političke karijere nego i mnogih istaknutih domoljuba poput njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku je pružila i Anica Kovač, bivša pratilja Miss svijeta: "Sad će opet svi reći: ona kontra HDZ-a ili bilo što. Ja sam za Hrvatsku! I ja sam za ljubav, ja sam za mir, ja sam za toleranciju, ali isto sam za tradiciju makar ona bila i malo moderna tradicija. Jako sam uzbuđena. Kao da je moj izbor". 

Među uzvanicima pojavio se i Matija Škoro, sin Miroslava Škore. Matija je izjavio: "On je za mene apsolutni pobjednik. Ima cijelu podršku naše obitelji, a što će biti, to samo Bog zna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li njegovu ocu presudila debata odgovorio je: "Zbog puno obaveza nismo stigli pričati o tome, ali znajući svog oca, odradio je to jako stabilno, bio je pravi gospodin i odličan je bio. Kako ga je majka odgojila tako se i ponašao. Apsolutno sam ponosan na njega". 

Napravili smo čudo

Oko 22 sata i 30 minuta uz bezalkoholna pića i hranu počeo se posluživati i alkohol koji je uz tamburaše dodatno zagrijao goste. Atmosfera je eksplodirala kad se, nekoliko minuta prije 23 sata, nakon govora Milanovića i Grabar-Kitarović, pojavio raspoloženi Miroslav Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo napravili čudo, mi smo napravili povijesni rezultat. Nitko nam nije davao šansu. Nitko!", izjavio je Škoro i dodao: "Ja bih u svoje ime i u ime svojih suradnika želio čestitati ljudima koji su ušli u drugi krug" 

"Ja bih volio da shvatite svi skupa da naš slogan da ćemo 'vratiti Hrvatsku narodu', da on neće umrijeti večeras. On će živjeti i dalje" rekao je Škoro okupljenim gostima u svome stožeru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju govora Miroslav Škoro rekao je kako će se sada vratiti svojim koncertima, vinogradu i sveučilištu, ali se, u isto vrijeme, spremati za još jaču političku bitku, onu na parlamentarnim izborima.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo