opleo na facebooku / Miro Bulj zakuhao: 'Ovo se nije događalo ni u komunizmu! Policija je išla u odmazdu prema hodočasnicima!'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Gradonačelnika Sinja razbjesnilo je to što je policija naplaćivala kazne za parkiranje na dan Velike Gospe te navodi da se to nikad prije nije dogodilo

16.8.2023.
13:36
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj objavio je u srijedu na svom je Facebooku ljutiti komentar vezan uz naplaćivanje kazni za parkiranje na blagdan Velike Gospe.

Kako je naveo, do sada su sve gradske uprave na Veliku Gospu naplaćivale parking hodočasnicima, a da je on uveo da je parking za ovu svetkovinu besplatan. Unatoč tome, policija je, navodi Bulj, naplatila kazne te navodi da se to napravilo vjerojatno po nalogu ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

"Do našeg upravljanja Gradom Sinjem sve gradske uprave su naplaćivali parking u dane Velike Gospe, a mojom odlukom uveli smo besplatan parking za vrijeme proslave Velike Gospe i uz to smo osigurali dodatan parking kako bismo našim hodočasnicima poslali poruku gostoprimstva i dobrodošlice u Sinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ne smiju vas dirat' /

Bulj poslao poruku Plenkoviću i Božinoviću: Pozivam HOS-ovce u slobodni Sinj

Image
'ne smiju vas dirat' /

Bulj poslao poruku Plenkoviću i Božinoviću: Pozivam HOS-ovce u slobodni Sinj

Ali po prvi put je policija vjerojatno po Božinovićevom nalogu naplaćivala kazne ljudima zbog parkiranja, što se u Sinju u dane Gospe nije događalo ni u komunizmu.
Svjesni smo gužvi, ali njih smo priželjkivali i radili na promociji Sinja i pozivanju što više ljudi u Sinj.

Za automobile koji su smetali odvijanju parkinga smo osigurali pauk za premještanje tih automobila. Osigurali smo i bobije i studente kako bismo pomogli nesmetano odvijanju prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome policija je mnogima čiji automobili nisu smetali odvijanju prometa naplaćivala kazne. Unatoč Plenkoviću i Božinoviću Sinj je cijelo ovo ljeto prepun posjetitelja a u dane Gospe i hodočasnika. Izgleda da ova Vlada na račun Sinja samo želi puniti proračun! Ovo se ni u komunizmu nije događalo. I ovo je prvi put da je policija išla u ovakvu odmazdu prema hodočasnicima. Nećemo vam ovo zaboraviti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE I VIDEO Štandovi puno svega, ali nema onog najvažnijeg. Mile iz Sinja: 'Kupio sam janjetinu, ali kruha nigdje'

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo