MINISTRICA DIVJAK POD NEZAPAMĆENIM UDAROM DESNIČARA: / 'Želite nam ubiti Isusa i uništiti vjeru - odstupi sotono!'

Image
Foto: PIXSELL

Divjak je na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s komadom papira na kojem piše #zaistanbulsku. A ispod u komentarima... jad i bijeda.

16.3.2018.
15:33
PIXSELL
VOYO logo

Ratifikacija Istanbulske konvencije izazvala je podijeljene reakcije u hrvatskom društvu. I nije to ništa čudno, svatko ima pravo izreći svoje mišljenje i argumentirati stavove dok god diskusija ostaje u okvirima pristojne komunikacije.

No, ono što od jučer doživljava ministrica znanosti i obrazovanja BlaženkaDivjak možemo nazvati samo i jedino gnjusnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divjak je, naime, na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s komadom papira na kojem piše #zaistanbulsku. "Dosta je priče! Ratificirajmo Konvenciju Vijeća Europe o sprječavanju i suzbijanju nasilja nad ženama i nasilja u obitelji! Podijeli i ti ako se slažeš sa mnom!", napisala je Divjak.

A u komentarima ispod fotografije... jad i bijeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da su neki pojedinci hrabri kada se skrivaju u mračnim sobičcima iza svojih monitora i lažnih profila na društvenim mrežama, no ovakav govor mržnje jednostavno šokira.

Izdvojili smo nekoliko koji su nam upali u oko:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Nakon nekoliko minuta iščitavanja komentara, odustali smo, nismo imali želudac za daljnje pretraživanje. Ako ste vi raspoloženi, samo naprijed...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo