'Frapantna sličnost' /

Ministar Marić: 'U dva događaja Hrvatska je postala velika - Oluji i svjetskom nogometnom srebru'

Image
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

'U ova dva događaja, upoznavao sam novu, drugu, drukčiju Hrvatsku. Onu koja je otvorila srce, dušu...', objavio je Marić

4.8.2018.
18:19
Nikola Čutuk/PIXSELL
VOYO logo

Uoči 23. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, ministar državne imovine Goran Marić u objavi na Facebooku podvukao je dva događaja koja su slika Hrvatske. Riječ je o akciji Oluja te uspjehu hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su osvojili drugo mjesto.

"U ova dva događaja, upoznavao sam novu, drugu, drukčiju Hrvatsku. Onu koja je otvorila srce, dušu ... Kad je pokazala svoje lice, biće i bitak, kad je pokazala svoju najbolju sliku i svoju narav...", objavio je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspoređujući ta dva događaja istaknuo je da među njima postoji savršena sličnost snage, odlučnosti, veličine, jedinstvenosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije li to frapantna, neponovljiva sličnost ovih dvaju događaja!? To su događaji koju su upotpunili moje iskustvo i moje poznavanje Hrvatske! Događaji kad je Hrvatska postajala i postala velika!", objavio je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo