zna kako privući pažnju / Miley opet šokira: Nasred pozornice zapalila joint?

Image
Foto: Press Association/PIXSELL

Iako je zvijezda dodjele MTV-jevih nagrada bila Katy Perry, koja je proglašena najboljom pjevačicom, Miley Cyrus je svojim ponašanjem opet uspijela skrenuti pažnju na sebe.

11.11.2013.
8:59
Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Katy Perry proglašena je u nedjelju najboljom izvođačicom na dodjeli glazbenih nagrada MTV EMA, OneDirection najboljim pop-izvođačima, dok je Eminemu dodijeljena titula "globalne ikone".

Natjecanje za najbolju pjevačicu izazvalo je najveće zanimanje na 20. godišnjoj dodjeli europskih nagrada, a Katy Perry osvojila ju je treći put zaredom, ovaj put pretekavši LadyGagu i MileyCyrus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Press Association/PIXSELL

Američka pjevačica nagradu je proslavila izvedbom pjesme "Unconditionally", dok je Miley Cyrus crvenim tepihom prošetala s porukom "Molim vas, zaustavite nasilje", tijesno omotanom oko bokova. Mlada pjevačica opet je šokirala kad je došla na pozornicu primiti nagradu za najbolji spot. Iz torbice je izvadila nešto nalik na joint i zapalila ga pred svima.

Image
Foto: Press Association/PIXSELL

Britansko-irski boy bend OneDirection osvojio je nagradu za najbolje pop-izvođače, dok je HarryStyles, koji se u bendu osim pjevanjem ističe i vezama sa slavnim djevojkama, dobio nagradu i za najbolji stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki reper Eminem osvojio je nagradu za životno djelo "Global Icon", kao i nagradu za najboljega hip-hop izvođača samo tjedan dana nakon što je proglašen umjetnikom godine na prvoj dodjeli glazbenih nagrada You Tubea.

Image
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Najbolji alternativci su Thirty Seconds to Mars, a frontman benda JaredLeto primajući nagradu pozvao je na minutu šutnje za stradale u udaru tajfuna Haiyan na Filipine u kojemu je poginulo 10.000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Justin Bieber zadržao je titulu najboljega pjevača četvrtu godinu zaredom, dok su Beyonce i BrunoMars nagrađeni za najbolji nastup uživo i najbolju pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo