SKUP U KOPRIVNICI /

Protukandidati na meti Milanovića: 'Ako imam neodoljivu potrebu družiti se s propalicama...'

Predsjednički kandidat Zoran Milanović održao je u Koprivnici prvi skup službene kampanje

5.12.2019.
18:48
VOYO logo

Predsjednički kandidati raspršili su se po Hrvatskoj. Prema RTL-ovoj anketi najveći konkurent aktualnoj predsjednici, Zoran Milanović, u u Koprivnici je održao prvi skup u službenoj kampanji.

"Dotaknuo se Milanović obrazovanja, provođenja, odnosno, neprovođenja reforme. Za PISA testove kazao je da su rezultati grozni, ali i da se mogu promijeniti. Puno puta koristio je slogan "Normalno" i nekoliko puta dotaknuo se protukandidata", javila je naša reporterka Damira Gregoret iz Koprivnice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku njenog javljanja iz Koprivnice, Milanovićev govor i dalje je trajao iako je na pozornici bio dotad već pola sata.

"Korupcija je lopovluk, to je pravo ime. Nalazimo se u ozbiljnoj situaciji. Kada danas gledamo što se događa, kako se u Hrvatskoj postižu uspjesi... Vodio sam SDP, neću od toga bježati jer sam na to ponosan. Zadatak politike je da se prirodnom porivu stane na kraj, da mu se odoli je najveći izazov politike", poručio je Milanović i nije na tome stao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te kušnje su ključne. Resetiran i drukčiji, nudim se da budem predsjednik svih građana. Vrijeme je da ispod nekih stvari podvučemo crtu. O mračnim vremenima, o razdoblju Jugoslavije - bilo je i jogurta i čokolina. Također, vodio sam Vladu i stranku, bilo je pogrešaka, ali ta je vlast bila poštena. Ljudi su živjeli od plaće. A ja kao ja neću prelaziti preko kriminala zato što je netko moj prijatelj. I gradonačelnici velikih gradova nisu moji prijatelji."

No, bio je i žešći.

"Hrvatska mora birati društvo u kojem se kreće. To se vrednuje po tome kakvo društvo biraju njezini čelnici koji su demokratski izabrani. Ako imam sklonost i neodoljivu potrebu stalno se slikati i družiti s propalicama ili ljudima koji imaju problema sa zakonom... Gledajte, može jednom", izjavio je Milanović i dobio glasan pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo