Milanović: To što priča premijerka je trač politika

11.4.2011.
8:37
VOYO logo

"Znate što, ja se neću prepucavati s gospođom Kosor. Ako hoće možemo razgovarati na televizijama, možemo polemizirati. Ja sam baš kod vas prije nekoliko mjeseci rekao da, ukoliko dobijem priliku biti predsjednik Vlade i vodit Vladu, da ću omogućiti svakako prvoj osobi oporbe da barem jednom godišnje razgovaramo o stanju u državi", rekao je Milanović gostujući u Dnevniku Nove TV.

Na novinarku konstataciju da bi kao pretendent na premijersko mjesto u ovoj zemlji, na tako važnom sastanku, ipak nešto trebao reći, Milanović se snašao za odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želite da komentiram zatvoreni sastanak. To nije u redu, to se ne radi. Informirao sam se o tome što gospođa Kosor ima za reći. To je po meni potpuno normalno. Mi politiku svodimo na obično ogovaranje. Evo, to je radila druga osoba, ja to neću dopustiti. To je trač politika, to se tako ne radi", rekao je.

Premijerki je u ovom trenutku najvažniji put u Europu, a Mlanović kaže da je njemu najvažnija je Hrvatska, a da je Europa je sredstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću reći samo sredstvo, jedno jako važno sredstvo, a važnije je da se konačno trgnemo iz ove letargije, da se počnu otvarati radna mjesta, da Hrvatska izađe iz gospodarskog pada, u kojem je još jedna od samo nekoliko država u Europi.

Mi smo jako nisko. To je ključni problem. Vidite da u Europskoj uniji jedna za drugom države s ruba Europske unije padaju u financijski kolaps. Prema tome, ni EU nije rješenje ako ne znate što ćete sami sa sobom, a mi ne smijemo ući u EU kao zemlja koja će očekivati tuđu milost to nema smisla", rekao je Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104090188006 arti-201104050727006 arti-201104060120006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo