MILANOVIĆ RASPALIO PO SVIMA: / 'Plenković je ružan, Jandroković zao lažov koji se 'autao', Pupovac prljav'... Ima toga još...

Image

'Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa'

26.3.2021.
19:16
VOYO logo

Nakon što je bio na otvorenju Dječje kuće u Rijeci, u bivšem kompleksu Rikard Benčić, predsjednik Republike Zoran Milanović odgovarao je na novinarska pitanja. Uglavnom je govorio o izboru šefa Vrhovnog suda.

O izjavi premijera Andreja Plenkovića o Zlati Đurđević koja je Milanovićev favorit, rekao je da je čuo što je izjavio te da je njegov Ured to predložio. Rekao je da to nije protuustavno "štogod govorio Vladimir Šeks i njegovi kumovi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj predstojnik ureda je sastavio dopis DSV-u pa su oni odlučili raspisati javni poziv i to su i napravili. Te sekunde su krenuli u divljačku difamacije te osobe. Prvo Ivan Malenica, pa Dražen Bošnjaković... Od tog trenutka kreće pljuvanje i provlačenje po blatu Zlate Đurđević. Svatko od tih likova ima jednu karakteristiku, prvi, Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa. Milorad Pupovac je prljav u ovoj situaciji", rekao je Milanović novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREMIJER O ZLATI ĐURĐEVIĆ: /

'Ovo se ne može oprostiti; Napravila je 'wrong choices'; Ona 100% neće biti predsjednica Vrhovnog suda'

Image
PREMIJER O ZLATI ĐURĐEVIĆ: /

'Ovo se ne može oprostiti; Napravila je 'wrong choices'; Ona 100% neće biti predsjednica Vrhovnog suda'

'Sanja Sarnavka, gdje smo?'

Milanović je ponovno, kao u nekim prethodnim "nastupima", spomenuo Sanju Sarnavku pa pitao gdje je ona u ovom trenutku kao i gdje su žene SDP-a. Postavio je pitanje što je Đurđević učinila, a da je protivno zakonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođa Đurđević, ako ne odustane, a neće, a sve rade da odustane i zato je vrijeđaju. Sarnavka, gdje smo? Nitko se na to nije osvrnuo. To nije narikača, to je seljačka uvreda, to je srozavanje dostojanstva jedne ustanove. Ne tumači se Biblija nego se govori o aktima koji su pisali zdravi, živi i aktivni ljudi", komentirao je predsjednik Milanović.

'Jandroković je zao, on se danas autao'

"Gospođa Đurđević je rekla da će se javiti na javni poziv, ukoliko ga bude. Čak i tu Plenković laže. Ona se usudila prihvatiti kad sam je kandidirao, nije pitala HDZ. Gordan Jandroković je zao, on se danas 'autao' i rekao da je protiv Đurđević", rekao je Milanović i dodao da je taj trenutak čekao - da netko od njih veli da je protiv Đurđević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandrokovića je nazvao i lažovom pa je pitao: "Koja je sljedeća gadarija koju ćete napraviti, gospodine predsjedniče Sabora?"

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo