anemijom protiv vojnog roka /

Milanović opleo po Plenkoviću: 'Da, mislim da je njegova dijagnoza izmišljena!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Mislim da je to bilo samo za odlikaše, za pripadnike određenih elita. Nevidljivih elita, koje mogu biti i u HDZ-u i u SDP-u nositi crnu kapu, crvenu kapu...'

12.2.2017.
8:20
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zoran Milanović se nakon dugog posta ponovno počeo pojavljivati u javnosti. U petak je tako na Markovom trgu komentirao aferu 'Dnevnice' njegovog nekadašnjeg Ureda, a ovoga vikenda dao je i intervju za N1.

U razgovoru se dotaknuo i incijative za uvođenje vojnog roka u Hrvatskoj te razloga zbog kojeg je isti propustio aktualni premijer Andrej Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više o temi:

Na pitanje tvrdi li da je "vojna lekarka" - kako je svojevremeno nazvao majku premijera Plenkovića - izmislila dijagnozu za sina, Milanović odgovara:

"Da, dakle, mislim da to nije dijagnoza mislim da je to izmišljeno, mislim da sam se u JNA prvih mjesec dana skoro ugušio od alergije i da su me skoro proglasili simulantom. Mislim da je to bilo samo za odlikaše, za pripadnike određenih elita. Nevidljivih elita, koje mogu biti i u HDZ-u i u SDP-u nositi crnu kapu, crvenu kapu, petokraku, što god treba", rekao je Milanović u intervjuu za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo