Milanović o Obersnelu: Istražite ga brzo!

Zoran Milanović napomenuo je danas da je podnošenje lažne kaznene prijave kazneno djelo pogotovo teško ukoliko ga počini policija.

3.3.2010.
17:38
VOYO logo

Šef SDP-a Zoran Milanović održao je danas tiskovnu konferenciju povodom kaznene prijave koju je policija podignula protiv riječkog gradonačelnika, SDP-ovca Vojka Obersnela.

arti-201003030367006"U zadnjih 30 dana ovo je treća kaznena prijava koju je policija podnijela protiv članova Predsjedništva SDP-a", kazao je Milanović i dodao: "Inzistiramo da se svaki od tih slučajeva promptno i detaljno ispita. Ništa ne skrivamo, nema nedodirljivih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je i kako je podnošenje lažne kaznene prijave kazneno djelo pogotovo teško ukoliko ga počini policija. Na pitane insinuira li time da je policija Obersnela lažno prijavila i da se radi o političkom progonu kaže - "Bože sačuvaj".

"Zanimljiva je podudarnost, imao sam potrebu o to kazati. Smatram ih uglednim građanima. Obersnel je u međunarodnim anketama istican kao grad s najtransparentnijom javnom upravom", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo