NAJJEFTINIJA KAMPANJA DOSAD / Milanović: Izađite na izbore, ništa još nije gotovo!

Image

Predsjednik SDP-a pozvao je građane da izađu na izbore, dobro razmisle i odaberu jer kako kaže 'ništa nije gotovo i treba preuzeti odgovornost za promjene u zemlji'.

4.11.2011.
17:51
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović, odgovarajući na novinarska pitanja o anketama koje Kukuriku koaliciji daju veliku prednost, istaknuo je kako još ništa nije gotovo i treba izaći na izbore te preuzeti odgovornost za promjene u zemlji.

Pozvao je građane da izađu na izbore, neka dobro razmisle i odaberu. "Izbori nisu gotovi, nisu još ni počeli", poručio je Milanović u izjavi novinarima nakon obilaska Mesne industrije Pivac u Vrgorcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kakvo će biti financiranje kampanje, koliko na nju planiraju potrošiti, Milanović je odgovorio da će biti u skladu sa zakonom, troškovno u skladu s limitima koje propisuje zakon, a vjerojatno i nešto manje od toga.

"Ovo će za nas biti jedna od najjeftinijih kampanja do sada. Potrošit ćemo relativno najmanje i tome se radujem", naglasio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mada ako se u kampanji troši legalno, preko računa, plaća porez i od toga netko prima plaću i kupuje hrvatske proizvode, opet nešto ide u proračun,... otvaraju se radna mjesta, onda i kampanja financijski ima više smisla", dodao je.

Kampanja je uvijek potrebna iz poštovanja prema biračima i da im se obratimo, a ne da potrošimo neki novac, jer je to, najčešće, nužno zlo. Kampanja traje duže od tri tjedna prije izbora, u kampanji ste cijelo vrijeme, cijeli život i karijeru. Pokušavamo se ljudima približiti i objasniti što ćemo raditi u ovoj pomalo izvanrednoj situaciji u kojoj jedno uhićenje smjenjuje drugo, jedna optužnica ide nakon druge, pokušavamo nekako doprijeti do ljudi i reći im što je bitno za Hrvatsku, istaknuo je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo