CITIRALA PAUKA /

Milanović i Škoro napali predsjednicu, ona žestoko uzvratila: 'Nervozni su, prijete. Oba će pasti!'

Image
Foto: Pixsell

Zoran Milanović i Miroslav Škoro kritizirali su njezine postupke, a Kolinda Grabar-Kitarović nije im ostala dužna

8.12.2019.
17:03
Pixsell
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u utrci za novi mandat zaoštrila je kampanju, ali i izabrala direktno se obratiti MiroslavuŠkori i ZoranuMilanoviću.

Time je sama odredila dva najjača protukandidata, što može i ne mora biti dobra strategija za predsjedničke izbore - prvi krug je 22. prosinca i eventualni drugi krug 5. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaoštravanje se jasno može iščitati na njezinu Twitter profilu koji je izabrala za slanje žestoke poruke.

"Nervozni su, prijete. Rekao bi dragi Goran Pauk: 'Oba su pala', ja kažem: 'Oba će pasti'", napisala je Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova poruka uslijedila je nakon novog sukoba s Milanovićem.

"Radi se o osobi koja je prvi put bila u mimohodu u Vukovaru kada je bila kandidatkinja za predsjednicu Republike. Kao ministrici vanjskih poslova i Sanaderovoj pobočnici nije joj padalo na pamet da se pojavi u Vukovaru i onda se usuđuje komentirati što drugi osjećaju prema Kninu? Nisam bio u Kninu, kao ni ona, ali barem ne lažem uokolo, niti pričam bajke", komentirao je Milanović.

Obrušio se i Škoro na predsjednicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jadna je država u kojoj se predsjednica države bavi srpskim čokoladama, hrvatskim čokolinima, zatvorskim kolačima i pokušajima da meni preotme karijeru. To joj Jacques nikad neće oprostiti. Zamislite da FranjoTuđman pjeva na rođendanskim proslavama ili da se slika pred ogradom Bijele kuće?"

Neće biti dosadno do izbora, to je sad više nego sigurno! Samo, ponešto će imati reći i ostali kandidati, ne samo ovih troje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo