MILANOVIĆ GOVORIO UZ FLORENCE + THE MACHINE, A KOLINDA PJEVALA UZ DORIS: / Evo što se još slušalo u stožerima kod Zokija i Kolinde

Image
Foto: Boris Ščitar/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell

Stožer sinjskog SDP-a zvučao je pak nešto drukčije od zagrebačke "Tvornice". Tamo su Milanovićevu pobjedu slavili pjevajući "Večeras je naša fešta"

5.1.2020.
22:22
Boris Ščitar/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

I u drugom krugu predsjedničkih izbora u stožerima kandidata nije nedostajalo glazbe i zabave, pogotovo kod pobjednika. U zagrebačkoj "Tvornici", gdje je bio stožer Zorana Milanovića, uoči njegovog pobjedničkog govora mogli smo čuti uglavnom strane hitove poput Roxy Music - "Love is the Drug", Bryana Ferryja - "Don't Stop The Dance", Whitney Houston - "So Emotional", Hercules & Love Affair - "Blind", The Bucketheads - "The Bomb", Talking Heads - "Once in a Lifetime"...

Pobjednik se na pozornicu popeo uz pjesmu koja ga često prati - "Treblebass" grupe Svadbas. Učinio je to i u prvom krugu izbora. Bilo je i nekih tehničkih problema prilikom puštanja pjesme, ali otklonjeni su u roku od nekoliko sekundi. Govor je Milanović završio uz hit britanskog sastava Florence + The Machine - "You've Got The Love".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vice Vukov i kod Milanovića

Nakon niza stranih hitova, i kod Milanovića se začulo nešto domoljubno. Iz zvučnika je zapjevao Vice Vukov, naravno, "Tvoju zemlju".

Prije Milanovića, poduži govor održao je i šef SDP-a Davor Bernardić, a ispraćen je uz hit Chainsmokersa i Coldplaya - "Something Just like This".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

05.01.2020., Zagreb - Izborni stozer predsjednickog kandidata Zorana Milanovica u Tvornici kulture tijekom cekanja rezultata na izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Davor BErnardic Photo:Jurica Galoic/PIXSELL

Kod Kolinde samo domoljubno

Iako je kod gubitnice Kolinde Grabar Kitarović, u zagrebačkoj City Plazi, u početku bio muk, već desetak minuta nakon objave izlaznih anketa krenula je glazba, očekivano, domoljubna kako je to uvijek kod HDZ-ovaca. Tako smo mogli čuti Daleku Obalu - "Mojoj lijepoj", Thompsona - "Lijepa li si" i "Prijatelje", Vicu Vukova - "Tvoja zemlja"...

Dosadašnja predsjednica na pozornicu je stupila uz Doris Dragović - "Dajem ti srce". Malo je i zapjevala što smo od nje već i navikli gledati. Nakon njenog govora, još je jednom zasvirao Thompson i "Lijepa li si".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

U sinjskom SDP-u slavili uz nešto drukčije melodije

Stožer sinjskog SDP-a zvučao je pak nešto drukčije od zagrebačke "Tvornice". Tamo su Milanovićevu pobjedu slavili pjevajući "Večeras je naša fešta". Milanovićev otac je, inače, iz Glavica pokraj Sinja i zbog toga je ovaj stožer bio medijski zanimljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo