MILANOVIĆ BEZ KOMENTARA O PRGOMETU: / "Sve ide svojim tokom"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Jurinec

Premijer Zoran Milanović odbio je u četvrtak u Valletti komentirati najnovije dogođaje u Mostu i izbacivanje Drage Prgometa iz te stranke da ne bi kompromitirao daljnje razgovore.

12.11.2015.
15:08
PIXSELL, Marko Jurinec
VOYO logo

"Ne mogu komentirati", odgovorio je Milanović na upit za komentar na događaje u Mostu.

Milanović je u Vallettu, glavni grad Malte, doputovao na summit čelnika EU-a koji je posvećen izbjegličkoj krizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacionalno vijeće Mosta izbacilo je u četvrtak Dragu Prgometa iz članstva jer je bez njihova znanja vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Milanović je rekao da je s njim "razgovarao o sadašnjosti i budućnosti Hrvatske".

Image
MOST OBJAVIO: /

Drago Prgomet izbačen iz stranke

Image
MOST OBJAVIO: /

Drago Prgomet izbačen iz stranke

"Razgovarali smo o budućnosti Hrvatske"

"Neću komentirati više da ne bih prejudicirao ili kompromitirao razgovore. Sve ide svojim tokom. Mi smo relativni izborni pobjednici, s listom naše vlade i naših partnera dobili smo većinu mandata i glasova, ali to nije dovoljno dok ne skupimo 76 potpisa. Vjerojatno smo dosta bliže tome nego HDZ i tu ću stati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit što je stavio na stol u razgovoru s Prgometom, Milanović je rekao: "ništa, razgovarali smo o budućnosti Hrvatske".

"Tu ima jako puno kompatibilnih, odnosno bliskih pogleda. Ja se nadam da će odgovornost i svijest o odgovornosti za Hrvatsku prevladati i da stvari ne smiju stati", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polako, nitko još ništa nije dogovorio", izjavila je predsjednica HNS-a Vesna Pusić uoči sjednice Vlade odgovarajući na pitanje novinara jesu li se koalicija Hrvatska raste i Drago Prgomet dogovorili da će do ponedjeljka on i deset mostovaca prijeći u lijevi tabor, javlja HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo