MILAN BANDIĆ VIŠE NE SMIJE BITI MILAN BANDIĆ: / 'Zagovaram korupciju, za 15 milijuna kn odustat ću od ovog projekta'

Image

Za 15 milijuna kuna Juričan će odustati od "Kumeka". To je ujedno i, kako kaže, cijena slobode koju je za izlazak iz zatvora platio zagrebački gradonačelnik.

3.6.2019.
23:26
VOYO logo

Redatelj Dario Juričan nedavno je promijenio ime u Milan Bandić. Iako je dobio i nove dokumente s novim imenom, uslijedio je obrat.

"Službeno sam bio Milan Bandić do jutros. Kad sam podnio zahtjev nije bilo nikakvih problema, sve je bilo vrlo korektno, ja sam predao službeni zahtjev i dobio sam rješenje, podigao novu osobnu iskaznicu i onda jutros - obrat. Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba me jutros zvao i rekli su da su poništili moje ime i prezime i da sam opet Dario Juričan, a kao razlog su naveli da sam rekao kako će presici osobno nazočiti Milan Bandić. Normalno da će osobno nazočiti kad sam ja bio Milan Bandić. Vjerujem kako će moj pravni tim to lako pobiti i nadam se da ću opet biti Milan Bandić", rekao je Juričan u RTL Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da su mu poručili kako je doveo javnost u zabludu.

Image
DARIO JURIČAN PROMIJENIO IME U - MILAN BANDIĆ! /

'On je rješenje, a ne problem. Bilo je prirodno da se tako zovem. Evo, stigla je i osobna'

Image
DARIO JURIČAN PROMIJENIO IME U - MILAN BANDIĆ! /

'On je rješenje, a ne problem. Bilo je prirodno da se tako zovem. Evo, stigla je i osobna'

"Nije mi jasno kako ako sam ja Milan Bandić redatelj, a ne Milan Bandić gradonačelnik. Ono što su oni napisali je, Englezi bi rekli, bullshit", rekao je Juričan. "Vjerujem u genijalne činovnike koji su u 24 sata donijeli rješenje. To je dobro uštimani orkestar i ovo rješenje je živi dokaz da Zagreb funkcionira. Ja mislim da je Milan Bandić rješenje, a ne problem. Mislim da bi se svi u Zagrebu trebali preimenovati u Milan Bandić", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U punom jeku je i njegova crowdfunding kampanja za potrebe snimanja filma "Kumek" koji se osvrće na zadnjih 20 godina grada Zagreba i njegovim gradonačelnikom kojeg Juričan naziva "majstorom iluzije".

Tvrdi i kako je za 15 milijuna kuna spreman odustati od filma. To je ujedno i, kako kaže, cijena slobode koju je za izlazak iz zatvora platio zagrebački gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno sam trendseter. Zagovaram korupciju i promoviram muzej korupcije. Mislim da bi i svaki medij trebao imati dvostruki cjenik, jedna za objavljivanje, drugi za neobjavljivanje", zaključio je ironično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo