POGLEDAJTE SNIMKU / Dijelove hrvatske obale poharala tuča i nevrijeme: Auti zapeli na A1, čovjek spašavao psa iz vode do koljena

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Iako je danas nevrijeme poharalo Dalmaciju, rema DHMZ sutra bi situacija trebala biti mirnija, ali je oglašen meteoalarm zbog visokih temperatura

19.8.2023.
23:25
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nevrijeme je u poslijepodnevnim satima zahvatilo hrvatsku obalu. Grmljavinsko nevrijeme je poharalo Metković i Vrgorac. Kiša nije zaobišla ni otoke, piše Dalmacija danas, a izazvala je i probleme na A1.

Društvenim mrežama se širi snimka sa  izlaza Vrgorac. Automobili su zapeli, a jedan čovjek je iz auta vukao psa kroz vodu visoku do koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sutra prži sunce

Iako je danas nevrijeme poharalo Dalmaciju ,prema DHMZ-u sutra bi situacija trebala biti mirnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju nas očekuje pretežno sunčano i vruće, na Jadranu vedro. Sredinom dana je u gorskim predjelima uz lokalni razvoj oblaka moguće malo kiše ili poneki pljusak. Vjetar na kopnu većinom slab. Na moru će puhati slaba do umjerena bura, mjestimice s jakim udarima, podno Velebita i olujnim, a popodne prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka u unutrašnjosti od 16 do 20, duž obale od 22 do 26, a najviša dnevna većinom između 30 i 35 °C.

Oglašen je i meteolaram, ali zbog visokih temperatura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot/DHMZ
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo