'POKAZALA JE NEZNANJE' / Mesić za RTL: 'Grabar-Kitarović je imala previše kikseva. No, građani to nisu baš kaznili'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Bivši predsjednik Stjepan Mesić u RTL-ovoj izvanrednoj emisiji o predsjedničkim izborima kazao je da ga rezultati - nisu iznenadili

22.12.2019.
21:10
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednik Stjepan Mesić u RTL-ovoj izvanrednoj emisiji o predsjedničkim izborima kazao je da ga rezultati nisu iznenadili. 

Prema posljednjim podacima DIP-a nakon što su prebrojeni glasovi s 80 posto biračkih mjesta, Milanović ima 29,90 posto, Grabar-Kitarović 27,24, a Škoro 23,93 posto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Otprilike se moglo pretpostaviti da će rezultati biti takvi", kazao je Mesić te dodao da je očekivao da će Milanović imati oko 30 posto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grabar-Kitarović je imala previše kikseva i pokazala je određeno neznanje koje građani očito nisu baš kažnjavali", kazao je Mesić i naveo kao primjer kako je tijekom kampanje rekla da smo u Jugoslaviji bili iza željezne zavjese, a nismo.  

Na pitanje je li HDZ podbacio u njezinoj kampanji, kazao je da u određenom smislu jesu, ali da "nisu oni ni mogli dobiti više jer nemaju što ponuditi". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesić je predviđao i prije da će Škoro biti iznenađenje. "Ima iskustva u diplomaciji, u Saboru, bio je generalni konzul i bio je u politici. I ima poduzeće gdje su njegovi radnici zadovoljni i primaju plaću, i to je velika stvar, a poznat je i preko glazbe", kazao je Mesić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo