LIVE U TVRĐI / Meritas predstavljaju prvi koncertni album svoje karijere

Image

"Meritas - live u Tvrđi", digitalno je koncertno izdanje, zabilježeno u osječkoj Tvrđi na Trgu sv. Trojstva na Svjetski dan glazbe koji se obilježava u lipnju

26.11.2015.
15:40
VOYO logo

Ženski pop dvojac Meritas objavio je svoj prvi live album, snimljen prošloga ljeta u Osijeku.

"Meritas - live u Tvrđi", digitalno je koncertno izdanje, zabilježeno u osječkoj Tvrđi na Trgu sv. Trojstva na Svjetski dan glazbe koji se obilježava u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svaka intimna priča ispričana uživo, onima koji su se odlučili poslušati ga, ovaj live pružio je iskren i neposredan susret, ne samo s umjetnicima ili njihovom glazbenom pričom, već i sasvim jedinstvene i neponovljive glazbene trenutke u kojima slušajući o drugom, na neki nedokučiv način prepoznajemo sebe.

"Live izdanja bilježe trenutke, a ovo je jedan naš takav, zabilježen u staroj jezgri grada Osijeka. Slušajući zapis koncerta i mi se svaki put vraćamo na tu pozornicu, u nadi da će se emocija i energija prenijeti slušateljima koji nisu bili na koncertu, da će osjetiti našu priču samo tog trenutka. I to je svrha svakog takvog izdanja", naglasile su Anita i Meri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbenici koji su sudjelovali na izdanju su Tin Ostreš (bubanj), Zdeslav Klarić (klavijatura), Mladen Munivrana (bas gitara) i Ivan Božanić (električna gitara), dok je posebna gošća na pjesmi Još jednom Piroška Hegyi, prva violina osječkog HNK.

Producent je Ivan Božanić, snimatelj Ivan Šmit. dok su naslovnicu albuma osmislile su Kreativne ovčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prvi singl izdvajamo pjesmu "Budi blizu – live u Tvrđi". Pjesma je 2011. godine najavila početak rada na petom studijskom albumu grupe Meritas i bila pet tjedana broj jedan na nacionalnoj top listi Hrvatskih radija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo