PRIJETNJE SMRĆU I ANTISEMITIZAM / Mel Gibson ponovno prolupao

Image

Posrnuli glumac i redatelj ponovno se našao u središtu skandala nakon što ga je u otvorenom pismu razotkrio poznati holivudski scenarist Joe Eszterhaus.

12.4.2012.
16:15
VOYO logo

Posrnuli glumac i redatelj Mel Gibson ponovno se našao u središtu skandala nakon što ga je u otvorenom pismu razotkrio poznati holivudski scenarist Joe Eszterhaus, autor "Sirovih strasti" i legendarnog fijaska "Showgirls".

Njih dvojica zaratili su nakon što je Gibson Eszterhausu otkazao suradnju u svom novom filmu "The Maccabees", povijesnom spektaklu o Judi Makabejcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joe sada tvrdi kako Mel nikad nije planirao snimiti kvalitetan film o Židovima, već se radi tek o pokušaju da se opere pred očima javnosti. Također, istaknuo je kako mu je nekadašnji "Pobješnjeli Max" više puta priznao da mrzi Židove te ih nazivao "onima koji su izbjegli pećnicu".

Osim toga, u pismi stoji i kako mu je Gibson najavljivao da će unajmiti plaćenog ubojicu koji će ga "riješiti bivše supruge Oksane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor nije trebalo dugo čekati - Mel je uzvratio pismom u kojem stoji da ga je otpustio pošto je scenarij koji mu je poslao bio užasan, a iskoristio je priliku i da se ispriča njegovoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo