ludi diktator prijeti zapadu / 'Megan Fox je trudna i sada traži alimentaciju!'

Image

Sacha Baron Cohen, koji utjelovljuje lik Diktatora u istoimenom filmu, zna kako privući pozornost na sebe i svoja ostvarenja. Nakon što je 'prosuo pepeo Kim Yong-ila' na dodjeli Oscara, sada je u emisiji uživo zaprijetio voditelju i otkrio kako je Megan Fox zapravo trudna s njim.

8.5.2012.
9:41
VOYO logo

Komičar Sacha Baron Cohen nastupio je u emisiji The Today Showu ulozi generala Aladeena, lika koji  podsjeća na pukovnika Gadafija.

Baš kao što je libijski diktator bio okružen svojim amazonkama, i na Aladeenuvijek pazi vojska seksi vojnikinja.

Osim toga, u stilu pravog diktatora, Cohen je odmah zaprijetio voditelju na početku emisije.

"Dobro jutro! Smrt zapadu", uzviknuo je na početku intervjua, a zatim je voditelju Mattu Lauereu rekao kako su ga njegovi ljudi istražili te da zna kako ima aferu s kolegicom.

"Postavljaj lagana pitanja inače ću reći uživo u emisiji kako imaš aferu", zaprijetio je Diktator praveći se da ne zna da je emisija već počela.

Nakon toga je objasnio gdje je smještena njegova država Republika Wadiya te kako broj stanovnika varira o njegovom raspoloženju.

"Moja je majka umrla tijekom poroda davljenjem. Bilo je to jako tužno. Moj otac je također umro od prirodnih uzroka, jer je bio alergičan na metke i imao netoleranciju na granate. I moj stric će umrijeti u tragičnoj helikopterskoj nesreći oko tri sati poslijepodne", ispričao je kako je došao na vlast.

Na upit je li imao vezu s Megan Fox, odgovorio je kako su samo imali seksualne odnose.

"Megan Fox je sada trudna i želi alimentaciju. Što ona misli tko sam ja? Najbogatiji čovjek na svijetu?", upitao je komičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo